Cityforening roser gratis parkering

- Det er glædeligt at der nu sker noget med gratis parkering, men hvorfor skulle vi ikke have efterårsferien med igen i år, spørger direktør, Claus Bech fra Århus City Forening. Foto: Kim Haugaard

Cityforening roser gratis parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aarhus City Forening er meget tilfreds med forslaget om gratis parkering op til jul og i sommerferien. Men hvorfor ikke sætte barren lidt højere, spørger direktøren.

AARHUS: Der er ros fra Aarhus City Forening til politikerne, der er på vej til at indføre gratis parkering i visse perioder i Aarhus midtby.

Som vi beskrev tirsdag, får teknisk rådmand Bünyamin Simsek (V) politisk opbakning til et forslag om at indføre gratis parkering i 14 dage op til jul i parkeringsanlæggene i Navitas og på Kalkværksvej samt i juli 2019 og i forbindelse med andre konkrete events.

- Det er en rigtig god idé, som vi bakker varmt op om. Det er meget glædeligt, at der nu ser ud til at ske noget, siger direktøren for Aarhus City Forening, Claus Bech.

Han kan dog ikke lade være med at kommentere, at det havde været godt at have fået efterårsferien i uge 42 med som gratis parkering - ligesom sidste år. Men det når byrådet ikke, da sagen først kommer i byrådet i 31. oktober.

"Sæt barren højere"

I forhold til den gratis parkering op til jul siger Claus Bech:

- De må godt sætte barren lidt højere. Vi synes, at 14 dage før jul er lige kort nok tid. Hvorfor ikke hele december, så gælder det både julehandlen, byttedagene og udsalget, siger Claus Bech.

Han uddyber, at gratis parkering er godt for butikker, cafeer, restauranter og kulturlivet generelt.

- Jeg tror ikke folk som sådan vælger byen fra, fordi de skal betale for parkering. Men de vælger måske den anden eller tredje tur til Aarhus fra på grund af parkeringsafgifterne. Derfor er det vigtigt, at byrådet er med til at sikre gode muligheder for, at kunder og gæster besøger Aarhus, siger Claus Bech.

Cityforening roser gratis parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce