Danmarks bedste bøfsandwich fås igen i Aarhus


Danmarks bedste bøfsandwich fås igen i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste år blev Havnens Perle slået på stregen til titlen om Danmarks bedste bøfsandwich. Men nu er den tilbage igen.

Så kan de godt bestille ekstra hakket ko. Igen. Grillbaren Havnens Perle på havnen i Aarhus er igen indehaver af titlen »Danmarks bedste bøfsandwich«.

Grillbaren vandt samme titel i 2012, men måtte sidste år allernådigst udlåne titlen til Vestre Baadelaug i Aalborg. Men nu er titlen tilbage i Aarhus.

»Den gode tykke brune sovs var en smule salt i sig selv - men sådan skal den jo heller ikke spises. Den skal balancere den sødme, som rødbeder, ketchup og remouladen kommer med. Det syrlige sørger agurkerne for - og knas, sammen med de rå og ristede løg. Senneppen skærer smukt igennem det sødelige og det salte - og den engelske sauce bidrager med et skud umami,« lyder det blandt andet fra gæstedommer madblogger, Malou »Klidmoster« Rotvel Pagh, der i 2013 vandt prisen som årets »mad på sociale medier«-blog.

Finalen om bøfsandwich-titlen havde seks deltagere, men da det kom til stykket, var det kræs for den brune detalje med en bøfsandwich badet i brunt guld og brune vitaminer, og hvor der bliver nusset godt om løgene, der afgjorde det til fordel for Havnens Perle.

Da Havnens Perle vandt titlen i december 2012 eksploderede salget af bøfsandwich i begyndelsen af 2013. Kunderne kom fra Skagen i nord og Sønderborg mod syd og sikrede ejer, Peter Lerdrup, en pæn slat penge på bankbogen.

»Regnskabet plejer at gå i nul i januar, februar og marts, men i år havde jeg et overskud på 400.000 kroner,« lød det i sommeren 2013 fra Peter Lerdrup.

På anden pladsen kom sidste års vinder Vestre Baadelaug i Aalborg og Chicky Grill i København løb af med tredjepladsen.

En stor bøfsandwich på Havnens Perle koster 58 kroner og en lille 44 kroner.

Danmarks bedste bøfsandwich fås igen i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce