Den nemme vej til frisøren

Nicolai Dam Jensen med den nye hjemmeside for frisører. Foto: Hans Petersen

Den nemme vej til frisøren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmesiden Bapoon.dk hjælper dig hurtigt frem, når håret trænger til en omgang.

Hvis du ikke har fast frisør, klan du lynhurtigt finde frem til en frisør, der har tid til at klippe dit hår og er i nærheden af dig.

Med en ny hjemmeside hjælper et par unge iværksættere både os og frisørerne til at holde styr på håret.

www.bapoon.dk kan du klikke dig ind på ledige frisører i landets byer, du kan finde ud af, hvornår der er en ledig tid og hvad operationen koster. Om det er en studsning, en klipning og en vask eller hvad det nu er.

To unge århusianere står bag projektet.

Andreas Fabricius på 24 år har før skabt hjemmesiden ungarbejde.dk, og han arbejder sammen med Nicolai Dam Jensen, 37 år.

Bag dem står som investor århusianeren Jesper Bang Jørgensen, der er medstifter af WhiteAway.com.

»Vi ser en god mulighed for både kunder og frisører med Bapoon.dk. På længere sigt håber vi selvfølgelig, at det kan bruges af andre brancher,« siger Nicolai Dam Jensen, der har en fortid i reklame- og mediebranchen.

Han oplyser, at 40 procent af de 17-25-årige ikke har en fast frisør.

Andre brancher, som kan have nytte af systemet, kunne være skønhedssaloner samt negle- og fodklinikker, tror han.

Systemet kan muligvis også være interessant for tandlæger og læger, selv om vi sjældent surfer efter dem fra gang til gang.

»Vi begyndte så småt med Badoon.dk i oktober sidste år. Nu er 15 byer med, og der er cirka 130 brugere inde om dagen, flest i Aarhus. Vi hjælper både folk, der har brug for en frisør, og frisørerne, der får både marketing og salg ud af det,« siger Nicolai Dam jensen.

Bapoon.dk stiller systemet gratis til rådighed for frisørerne, der betaler en fastsat procent af indtægten ved behandlingen for hver bookning på nettet.

»Tendensen er, at de fleste går ind og booker en tid først på ugen til frisørbesøg senere på ugen, ofte torsdag,« siger Nicolai Dam Jensen.

Han understreger, at booking på nettet er en fordel for frisøren, der ikke behøver forlade arbejdet for at tage telefonen, og at dette system giver brugerne flere muligheder end hvis blot den enkelte frisør er alene med sin hjemmeside.

Linette Munkholm fra Frisør Munkholm, Thorvaldsensgade 28, Aarhus, er på Bapoon.dk.

»Man kan ikke booke tid på min egen hjemmeside. Kunderne ringer til mig, og så skriver jeg dem ind i systemet. Sådan kan jeg bruge det. Men jeg håber på, at mange flere kommer på Bapoon.dk, så kan det øge min kundekreds. Det er der, jeg ser muligheder,« siger hun.

I hele landet er der cirka 6500 frisørsaloner.

Bapoon er en forkortelse af Book your appointments online.

Den nemme vej til frisøren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce