Denne gang mødte statsministeren kun klapsalver: Løkke overrakte check til sikker skolevej

Værsgod, 250.000 rare kroner fra Classic Race til at gøre børnenes skolevej mere sikker. Lars Løkke havde en klar vindersag, da han lørdag overrakte checken til Anja Rehfeld Bærentsen (i midten) og Mette Skautrup, begge fra Risskov. Bagerst løbsdirektør Mike Legarth. Foto: Axel Schütt

Denne gang mødte statsministeren kun klapsalver: Løkke overrakte check til sikker skolevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordre Standvej skal gøres mere sikker for cyklister og gående. Classic Race Aarhus hjælper til med solid donation.

AARHUS: Hvad har statsminister Lars Løkke med Classic Race Aarhus at gøre?

Ikke meget, skulle man umiddelbart mene, men forud for et valg kan man som bekendt møde politikere i utraditionelle sammenhænge, og lørdag havde statsministeren - sammen med fruen, Solrun - sagt ja til på vegne af Classic Race Aarhus at uddele en af løbets største donationer nogensinde:

250.000 kroner til en gruppe forældre, der har kæmpet for at sikre børnene en sikker vej til skole og fritidsaktiviteter.

Det er børn og unge på Strandskolen og Risskov Skole, som får glæde af den nye trafikregulering. Men også de flere hundrede, der dagligt skal til sportsaktiviteter i området ved Bellevuehallen, får glæde af det store projekt.

Nordre Strandvej bliver gjort mere sikker for både cyklister og gående. Her er biltrafikken steget voldsomt de seneste år, og trafikken ventes at stige yderligere, når det nye boligområde ved det tidligere psykiatriske hospital snart står færdigt.

Lars Løkke så ud til at være i fin form ved overrækkelsen. Og modsat hans forsøg på forleden at gøde jorden for en SV-regering efter valget, mødte han denne gang ingen kritiske røster efterfølgende. Alle kan se det fornuftige i at sikre børns skolevej, og måske skal vi bare sammen med Lars Løkke glæde os over, at det engang imellem er muligt for en politiker at høste den slags sikre gevinster.

Statsminister, konge og prins

Trafikdæmpningen i Risskov bakkes op af både kommune og politi. En to kilometer lang strækning på Nordre Strandvej fra Bellevuehallen og ud mod Ådalsvej vil blive lagt om med store helleanlæg, bump og indsnævring. Det hele for at tvinge bilisternes fart ned.

- Vores formål er at være med til at forbedre børns trafiksikkerhed. Og hele overskuddet fra Classic Race Aarhus går ubeskåret til projekter, der er med til at hjælpe børn i trafikken. Vi er meget glade for at kunne hjælpe til med at realisere en sikker skolevej i Risskov, siger Claus Søgaard Poulsen, bestyrelsesformand i Fonden Classic Race Aarhus.

Tilbage er der bare at konstatere, at årets udgave af Classic Race har haft besøg både statsministeren, prins Joachim og "kongen af Le Mans", Tom Kristensen.

En konge, en statsminister og en prins. Så bliver det da vist ikke meget bedre.

Denne gang mødte statsministeren kun klapsalver: Løkke overrakte check til sikker skolevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce