Det gik galt med letbanen: Forklaringen må vi vente på

Først til oktober får transportminister Ole Birk Olesen (LA) den evaluering, der skal forklare, hvorfor åbningen af Aarhus Letbane blev så forsinket.

Det gik galt med letbanen: Forklaringen må vi vente på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Først til oktober er redegørelsen om forløbet omkring Aarhus Letbane klar.

AARHUS: Åbningen af Aarhus Letbane lod vente på sig.

Og pendlerne på strækningerne mod Grenaa og Odder venter stadig på letbanetoget.

Forklaringen på den kaotiske, udskældte og meget forsinkede åbning af letbanen lader også vente på sig.

Det skriver TV2 Østjylland.

Den evaluering af forløbet, som transportminister Ole Birk Olesen for to måneder siden udbad sig, er først klar om otte måneder. Altså i oktober.

- Jeg synes, at otte måneder er lang tid, men det vigtigste er, at vi får tingene undersøgt grundigt, siger borgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard, til TV2 Østjylland.

Jacob Bundsgaard håber, at evalueringen giver en forklaring på, at det gik så lang tid, inden man kunne få en endelig afklaring af, hvornår man kunne komme ud at køre med letbanetoget.

- Klart utilfredsstillende

Da Ole Birk Olesen fortalte om sin beslutning om at få lavet en evaluering, sagde han, at hele forløbet om godkendelsen af Aarhus Letbane har været klart utilfredsstillende.

- Jeg vil derfor tage initiativ til, at vi får en evaluering af forløbet, så vi får belyst, hvad årsagerne har været til, at Aarhus Letbane ikke har kunnet levere et materiale, der har kunnet godkendes, og hvordan vi kan undgå at opleve noget lignende en anden gang, sagde Ole Birk Olesen.

Ifølge TV2 Østjylland er Transport-, Bygnings- og Boligministeriet lige nu i gang med at finde frem til, hvem der skal lave evalueringen af forløbet med sikkerhedsgodkendelsen af Aarhus Letbane.

Tiden vil vise, om letbanen når at åbne til Grenaa og Odder, inden evalueringsrapporten ryger i trykken.

Det gik galt med letbanen: Forklaringen må vi vente på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce