Det kan blive dig: Molslinjen fejrer gæst nummer 100 millioner

Der bliver lavet et lille stykke trafikhistorie, når Molslinjen rammer gæst nummer 100 millioner. Gæsten bliver fejret, men hvordan vides endnu ikke. Foto: Pressefoto

Det kan blive dig: Molslinjen fejrer gæst nummer 100 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Du skal booke din billet i slutningen af april, hvis du vil satse på at blive gæst nummer 100 millioner på Molslinjen. Det vides endnu ikke, hvordan gæsten vil blive fejret - om der kommer det helt store festfyrværkeri eller ej.

AARHUS: Der mangler små 300.000 passagerer endnu, inden Molslinjen runder gæst nummer 100 millioner og skriver et lille stykke dansk transporthistorie.

Man satser på at ramme gæst nummer 100 millioner i løbet af de sidste par uger i april, siger Jesper Maack, kommunikationschef ved Molslinjen:

- Det er lidt et gætværk, men vi har regnet på det, og hvis det går som det plejer, så satser vi på, at det bliver omkring onsdag 25. april.

Hvad der sker, når Molslinjen rammer gæst nummer 100.000.000, kan Jesper Maack ikke fortælle. Det er endnu ikke planlagt, men et eller andet kommer der til at ske for vedkommende, så meget kan han love.

Hvorvidt der kommer fyrværkeri og kæmpe konfettirør forbliver dog i det uvisse.

- Vi kan ikke smide det helt store konfettirør op i Aarhus, hvis vedkommende står på ved Sjællands Odde. Men der kommer bestemt til at ske noget for gæst nummer 100 millioner, siger Jesper Maack.

På billedet ses fejringen af den første million passagerer på Molslinjen i 1968. Og i 2018 forventer man at nå op på 100 millioner passagerer gennem tiden. Foto: Erhvervsarkivet
Om Molslinjen
  • Molslinjen har i dag fire færger: Max Mols og de tre superfærger, Express 1, 2 og 3, der er blandt verdens største katamaraner. Snart overtager de yderligere tre færger i forbindelse med Bornholmer-ruten.
  • Superfærgerne kan tage op til 1.000 passagerer, 417 personbiler og 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler på en overfart.
  • Molslinjen har to ruter over Kattegat mellem Jylland og Sjælland: Aarhus-Odden og Ebeltoft-Odden.
  • Molslinjen overfører mere end 1,3 mio. personbilsenheder og næsten 2,8 mio. passagerer om året.
  • Den 1. september 2018 overtager Molslinjen besejlingen af Bornholm.

Overtager bornholmer-ruten i år

Siden 1966 har færgerne hos Molslinjen transporteret gæster mellem Jylland og Sjælland, og siden juli sidste år begyndte Kombardo-busserne at køre mellem Aarhus og København via færgeruterne.

Alene i 2017 oplevede Molslinjen et rekordår med det største antal passagerer i deres 51-årige historie. Der var i alt tre millioner passagerer, hvoraf 100.000 benyttede sig af Kombardo-bussen.

Inden længe kan danskerne se frem til endnu en rute med Molslinjen, der per 1. september 2018 overtager de tre eksisterende ruter til og fra Bornholm.

Når Molslinjen overtager ruten til efteråret, kommer det til at blive langt billigere at sejle til Bornholm, siger Jesper Maack:

- Vi sænker priserne til det halve. Det kommer ikke til at være dyrere end 799 kroner, og året ud kan du finde priser ned til 99 kroner per vej.

På nuværende tidspunkt er der afgang fra Rønne på Bornholm til Køge, Ystad og Sassnitz i Tyskland. Kombardo-bussen følger med over på øen.

Det kan blive dig: Molslinjen fejrer gæst nummer 100 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce