Dyrt, eksklusivt og ustyrlig flot: Her er de fire dyreste boliger i Aarhus


Dyrt, eksklusivt og ustyrlig flot: Her er de fire dyreste boliger i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: Lad os bare slå fast med det samme. Århus Stiftstidendes gennemsnitslæser kan ikke helt være med her, når det kommer til kroner og øre, men derfor er det jo stadig tilladt at læse med og derefter måske drømme om en stor gevinst i lotto.

Der er nok ingen tvivl om, at gevinsten også skal være særdeles stor, hvis den skal kunne betale en af de fire dyreste boliger, der er til salg i Aarhus Kommune.

Boligsiden.dk har samlet de fire dyreste boliger i Danmarks fire største byer. Opgørelsen viser, at de dyre boliger med adresse i Aarhus koster mellem 16 og 27 mio. kroner.

Selv om du ikke har råd til en bolig i den prisklasse, er der ifølge Boligsiden.dk masser af inspiration til indretning og lækre løsninger til din kommende bolig.

- Hvis du er på jagt efter en bolig og har svært ved at finde ud af, hvad du går efter, er det et godt tip at lade dig inspirere af de dyre boliger på markedet. Her kan du finde lækre køkkenløsninger, se dejlige badeværelser, få ideer til indretning i stuen og meget mere. Ofte er der også nogle ret specielle løsninger, der kan dele vandene, og det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil og ikke vil have i din nye bolig, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Ildervej 24, 8270 Højbjerg - 15.995.000 kr.
Foto: Lokalt Liebhaveri

Smuk arkitektur og storslået udsigt til de fantastiske omgivelser, lyder de første lokkende ord om den 321 kvadratmeter store ejendom på Ildervej 24, der blev opført tilbage i 1898.

Højbjerg og Skåde Bakker bestod for over 100 år siden af store skovområder, og vilde enge der bugtede sig gennem landskabet, hvor kongens heste ofte græssede. I slutningen af 1800-tallet skød de allerførste sommerboliger op i området. Velhavende århusianere fandt det attraktivt at tage ud af byen og på landet - tæt ved skov og strand. Læge Vinges landsted er en af de første boliger, der blev opført på et højdedrag i 1898.

Senere blev den store grund udstykket og et helt villakvarter skød op omkring de store villaer fra dengang. Området regnes som en af Aarhus bedste beliggenheder. Køber kommer til at bo midt i naturen, hvor både rådyr og egern færdes hjemmevant i haverne, og de er så vant til mennesker, at de ikke lader sig skræmme så let.

13 værelser, 150 kvadratmeter kælder og en garage på 90 kvadratmeter.

Om der er udsigt over Aarhus Bugt? Ja, naturligvis.

Humlevej 16, 8240 Risskov - 16.500.000 kroner
Foto: Lokalt Liebhaveri

Vil du hellere bo i Risskov og har en ekstra halv million i overskud, er Humlevej 16 måske noget. Boligen, som den århusianske arkitekt Knud Friis har sat sit umiskendelige præg på, er på 250 kvadratmeter. Den har ikke bare udsigt over Aarhus Bugt - for med en beliggenhed helt ned i Risskovs strandkant følger lyden af bølgeskvulp også med her.

Via en åbning i den brede hæk fører en lille sti direkte ned til sandet. Haven er anlagt således, at man nede fra stranden ikke har frit kig ind i villaen, står man derimod inde i haven er der ingen begrænsning på udsynet.

Boligen har kun haft to ejere gennem årene, så den originale arkitektur er bevaret med meget få modifikationer, hvilket gør at køberen stadig får Friis og Moltkes klassiske stilgreb. De rå mursten, de store vinduespartier, de lange kig og de mange overraskende detaljer.

P. Heises Vej 10, 8000 Aarhus C - 19.500.000 kroner
Foto: Lokalt Liebhaveri

Hvis du insisterer på at bo i midtbyen og sætter pris på at kunne gå hjem fra Frederikshøj, er villaen på P. Heises Vej en mulighed. Du får Mindeparken lige i baghaven og er i det hele taget i et område, hvor du nemt og hurtigt kan komme ud på de mange stier, hvor du kan spadsere, løbe eller cykle ud i det grønne.

For de 19.500.000 kroner får du 236 kvadratmeter bolig fordelt på syv værelser.

Fra garagen kan du gå direkte i vinkælderen uden at fryse fødderne, for der er naturligvis gulvvarme over det hele.

Mirabellevej 9, 8240 Risskov - 26.900.000 kroner
Foto: Nybolig

Den dyreste villa, der i øjeblikket er til salg i Aarhus, ligger på Mirabellevej i Risskov. Prisskiltet lyder på lige knap 27 millioner kroner, men så ligger villaen selvfølgelig også i første række til vandet.

Hvis du synes, 27 millioner kroner er i den pebrede ende, er det dog langt fra de 50 millioner kroner, som er rekorden for en udbudspris i Aarhus.

De 27 millioner kroner for villaen i første række på Mirabellevej må derfor betragtes som et røverkøb.

Villaen er på 261 kvadratmeter og tæt ved kystlinjen er der anlagt en terrasse, hvor man kigge ud over vandet og ind over Aarhus Ø. Grunden er på 1186 kvadratmeter og sikrer, at huset med en tilbagetrukken placering er ugeneret af folk, der går på stranden.

Dyrt, eksklusivt og ustyrlig flot: Her er de fire dyreste boliger i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce