Efter mæglingsmøde: Samarbejde skal styrkes

Stemningen er dybfrossen i Region Midtjyllands fælles samarbejdsudvalg. At dømme efter en fælles udtalelse, tøede stemningen dog op efter et mæglingsmøde, arrangeret af regionsrådsformand Anders Kühnau (S) fredag. Foto: Søren E. Alwan

Efter mæglingsmøde: Samarbejde skal styrkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regionsrådsformand Anders Kühnau arrangerede fredag mæglingsmøde for samarbejdsudvalg.

VIBORG: Lige nu lever det fælles samarbejdsudvalg i Region Midtjylland overhovedet ikke op til sit navn.

Men måske kommer det til det efter det mæglingsmøde, Regionsrådets formand, Anders Kühnau (S) indkaldte til fredag kl. 10.

I mødet deltog Anders Kühnau, regionsdirektør Jacob Stengaard Madsen, koncerndirektør Ole Thomsen samt de to næstformænd i samarbejdsudvalget, Anja Laursen og Jette Ohlsen.

I en fælles udtalelse erklærer parterne, at de er enige om at styrke samarbejdet, bygget på demokratiske værdier. De udtrykker også enighed om at styrke dialogen og mødes igen næste uge.

Parterne erklærer sig også enige om følgende:

- Der skal være tryghed og tillid til at ytre sig frit for alle ansatte i regionen.

- Dialog skal understøtte en åben kultur i vores samarbejde mellem ledere og medarbejdere. Dialogen skal være respektfuld, og man skal føle sig inviteret til at dele holdninger og erfaringer.

- At der skal sikres en bedre involvering af MED-systemet i politiske processer. Det betyder blandt andet, at vi skal forbedre de vilkår, der er for involvering - herunder, at der er tid til dialog.

- Ledelse og medarbejdere lægger vægt på at gå i dialog om, hvordan der fremover kommunikeres med medarbejdere og omverden ved vigtige begivenheder og store ændringer.

Efter mæglingsmøde: Samarbejde skal styrkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce