Efterlyst af politiet: Blotter luftede sin penis tre gange i Aarhus

Først blottede manden sig for en kvinde på Kongevejen søndag morgen og senere to andre steder i Aarhus. Blandt andet på Marselis Boulevard. Modelfoto: Scanpix

Efterlyst af politiet: Blotter luftede sin penis tre gange i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser blotter, der søndag formiddag med stønnelyde viste sine kønsdele for kvinder tre forskellige steder i Aarhus.

AARHUS: Politiet går ud fra, at der er tale om den samme mandlige, østeuropæisk udseende blotter, som søndag morgen og formiddag luftede sine kønsdele for tre forskellige, sagesløse århusianske kvinder.

Politiet efterlyser nu manden og har udsendt et signalement.

Første episode fandt sted, da en 30-årig kvinde søndag morgen ved 8.20-tiden var ude at løbe en tur ved Kongevejen i Aarhus. En mand passerede hende på cykel og stoppede op længere nede ad vejen, hvor han ventede på hende. Da den 30-årige kvinde kom tættere på ham, kunne hun se, at han havde taget sine bukser ned og blottede sine kønsdele for hende, mens han lavede stønnelyde, fortæller Østjyllands Politi.

Kvinden beskriver manden som:

Østeuropæisk af udseende mand, 40-45 år, 170 cm høj og spinkel af kropsbygning og kronraget. Han cyklede på en sort herre citybike af ældre årgang. 

To blottelser mere

To yderligere tilfælde fandt sted senere:

Klokken 08.50 var den samme blotter formentlig på spil igen ved Marselis Boulevard, hvor en 32-årig kvinde så en mand kom kørende forbi på cykel med sin penis ude af bukserne. Han beskrives også som cirka 40 år og spinkel.

Klokken 09.40 fik politiet endnu en anmeldelse om en mand, der sad på en bænk på Vester Ringgade med åbne bukser og blottede sit lem for en 26-årig kvinde. Også her lød beskrivelsen på en mand på 40-50 år, der var spinkel af bygning og som kørte fra stedet på en mørk herrecykel.

Mandens signalement blev sendt rundt til patruljer, der kørte i området, men det lykkedes ikke for politiet at finde manden. Derfor kan yderligere oplysningher ringes ind til Østjyllands Politi på 114.

Efterlyst af politiet: Blotter luftede sin penis tre gange i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce