En verden til forskel

Øst og vest mødes i hjertet af Aarhus, når en belgisk ostehandler snupper en selvfie med en danser fra Thailand. Foto: Flemming Krogh

En verden til forskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fokus på Indonesien og Thailand, da Verdensbilleder 2017 fik Bispetorvet til at summe af liv.

AARHUS: 363 dage om året er Aarhus bare Aarhus. På godt og ondt.

I de to sidste dage vokser mangfoldigheden ikke så lidt. For den dag fyrer Aarhus City Forening op under kedlerne med "Verdensbilleder - Explore the World with Aarhus".

I år var det især Asien, der blev udforsket med besøg af den indonesiske ambassadør, Muhammad Ibnu Said og dans og musik fra ikke alene ambassadørens hjemland, men også fra Thailand samt Afrika og Cuba.

Og skulle man blive overmandet af udlængsel efter mødet med alle de fremmede indtryk, er der også råd for det.

Meget praktisk har både Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn og Qatar Airways opstillet stande på Bispetorvet.

Og ikke langt derfra - på Storetorv - har Aarhus Charter slået sig ned.

Dem, der foretrækker Europas mere hjemlige himmelstrøg, er der også sørget for. Og langt behøver de ikke gå.

Det meste af Storetorv er i disse dage optaget af Det Europæiske Marked, der byder på alt, hvad hjerte og mave begærer af lækkerier - lige fra franske oste til italienske skinker og andre lækkerier.

Pride-parade

Verdensbilleder fortsætter lørdag fra kl. 10.00, og gæsterne kan se frem til en farverig og spraglet dag i regnbueflagets tegn. For dagen vil blive præget af den store Aarhus Pride Parade. Pridens musikalske indslag begynder kl. 10.30. Selve paraden begynder kl. 12.00 på Bispetorvet.

- Det er en stor glæde for os, at vi endnu engang kan invitere århusianere og andre interesserede til nogle festlige og underholdende dage i Aarhus City, hvor folk kan muntre sig med at shoppe løs til midnat fredag aften og samtidig blive gratis underholdt med musik, dans og meget andet på byens mange flotte torve både fredag og lørdag, siger Claus Bech, direktør for Aarhus City Forening.

Verdensbilleder fortsætter lørdag, hvor der er verdenspremiere på Climate Planet ved Toldboden, som cityforeningen har været med til at arrangere.

- Jeg ser frem til premieren, og jeg er overbevist om, at globen vil blive et stort tilløbsstykke her i Kulturhovedstadsåret, siger Claus Bech.

En verden til forskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce