Et år mere til stadsarkitekten: Stephen Willacys kontrakt forlænges

Stadsarkitekt Stephen Willacy har jobbet til og med 2020 efter at Teknik og Miljø har forlænget hans kontrakt. Foto: Axel Schütt

Et år mere til stadsarkitekten: Stephen Willacys kontrakt forlænges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stephen D. Willacy kan se frem til sit ottende år som stadsarkitekt i Aarhus.

AARHUS: Stadsarkitekt i Aarhus Kommune Stephen D. Willacy har fået forlænget sin åremålsansættelse således, at han bliver på posten frem til udgangen af 2020.

Dermed kan den engelskfødte stadarkitekt se frem til at få sit ottende år på posten i Aarhus. Han blev ansat 25. juni 2012 på en 5-årig åremålsansættelse. Ansættelsen blev i juli 2017 forlænget med to år til udgangen af 2019, og er nu altså blevet yderligere forlænget.

En åremålsansættelse kan maksimalt være på i alt ni år, hvorefter der skal være et fornyet opslag. Med forlængelsen af den nuværende åremålsansættelse bliver der bedre tid til at vurdere, hvordan den fremtidige rolle for stadsarkitekt-embedet skal se ud, meddeler Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø. Eksempelvis Odense og Aalborg har organiseret sig med andre modeller.

"Utroligt glade"

En forlængelse muliggør desuden, at en række igangværende projekter, som rækker ind i 2020, kan afsluttes under ledelse af den nuværende stadsarkitekt.

- Vi har været utrolig glade for Stephens Willacys indsats gennem mange år. Og i stedet for at sætte en ny ansøgningsrunde i gang, har vi valgt at benytte hans kompetencer i yderligere et år - som vi har mulighed for - og samtidig få lidt ekstra tid til at overveje, om vi skal organisere os på samme måde fremover, siger rådmanden for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek.

Han peger på, at Odense og Aalborg har organiseret sig med andre modeller. Men rådmanden uddyber, at det ikke er fordi, han har en konkret ny model i tankerne for Aarhus.

- Som udgangspunkt er jeg klar til at fortsætte den samme model, hvor stadarkitekten er faglig sparringspartner for direktøren og Teknik og Miljø, hvor hans opgave er at afkode den retning byrådet sætter. Det synes jeg i det store hele er lykkedes. Stephen Willacy har leveret, og jeg er meget tilfreds med resultaterne, siger Büynamin Simsek.

Han finder også, at modellen med åremålsansættelse frem for fast ansættelse af en stadarkitekt er god, fordi han mener, det tilfører embedet mere dynamik.

Magistraten har på sit seneste møde også godkendt forlængelsen af Stephen Willacys ansættelse.

Et år mere til stadsarkitekten: Stephen Willacys kontrakt forlænges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce