Fællesråd jubler over invitation til at bruge fabrikshal

- Det er en fantastisk mulighed for at skabe mere liv i den nye bydel, siger Holger Lyngklip Strøm, formand for Brabrand-Aarslev Fællesråd, om entreprenørens tilbud. Foto: Søren Willumsen

Fællesråd jubler over invitation til at bruge fabrikshal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BRABRAND: Det er ikke hver dag, man hører en entreprenør invitere naboerne til at komme med idéer og stille en stor fabrikshal til rådighed, sådan som entreprenør Asger Enggard gjorde i Århus Stiftstidende onsdag.

- Vi er rigtigt glade for invitationen, og bare så glade for at høre Asger Enggaard sige ved grundstensnedlæggelsen, at han er på borgernes side og vil hjælpe os ved at stille fabriksbygningen til rådighed for nye idéer.

Det siger Holger Lyngklip Strøm, formand for Brabrand-Aarslev Fællesråd.

- Enggaard er selvfølgelig godt klar over, at jo flere ting, der kan ske i fabriksbygningen, jo lettere får han ved at sælge husene. Men det er jo den måde, vi skal støtte hinanden på. Vi får en ny bydel i Brabrand, men også liv i området.

Fællesrådet har allerede booket et møde i det fremskudte kontor, som arkitektfirmaet Rum 3 stiller op på byggegrunden for at inddrage borgerne de kommende fire-fem måneder.

- Man kan forstille sig mange ting i fabriksbygningen. Måske plads til iværksættere i stil med Gazellefarmen i Gellerup og restauranter som Smag a la Gellerup, caféer, årstidsbestemt street food, sportshal, aktiviteter for unge og meget andet, siger Holger Lyngklip Strøm.

Han tilføjer, at det ville være helt fantastisk, hvis området samtidig får en tunnel under jernbanen ved Netto/Dyssehøj-området.

- Det vil bringe det nye boligområde ved Tulipgrunden og Brabrand tættere sammen. Det er et forslag, vi allerede har drøftet med den kommende rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek (V), og med Camilla Fabricius (S). Og de var meget positive over for idéen, så den skal vi drøfte videre med dem og andre politikere, siger Holger Lyngklip Strøm.

Fællesråd jubler over invitation til at bruge fabrikshal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce