Ferie i varmen? Flyv fra Aarhus til Palma Nova

Palma Nova er både storbyferie og sandstrande. PR-foto

Ferie i varmen? Flyv fra Aarhus til Palma Nova

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Århus Charter flyver i højsæsonen direkte fra Aarhus Lufthavn til Mallorca, hvor Palma Nova er på programmet.

AARHUS/TIRSTRUP: Århus Charter disker fra maj op med en nyhed direkte fra Aarhus Lufthavn. Selskabet lancerer i sit program Palma Nova på den igen meget populære ferieø Mallorca. Det sker med afgange hver lørdag eftermiddag med SAS fra 5. maj.

Feriemålet er på Århus Charters program til og med efterårsferien.

- Århus Charter fejrer sit 30. års jubilæum i marts i år. Det skal fejres, siger bureauchef Henrik G. Jensen hos Århus Charter, der fra Aarhus Lufthavn i Tirstrup også flyver til feriemålene i det græske øhav, Ithaca og Sivota.

- Vi har fra vores gæster haft stor efterspørgsel på at kunne kombinere strandferie med en dejlig storby, og vi kommer nu vores gæster i møde med direkte fra Aarhus Lufthavn at tilbyde rejser til skønne Palma Nova, der ligger kun 15 kilometer fra Mallorcas metropol Palma, siger Henrik G. Jensen.

- Der er i øjeblikket meget stor travlhed med bestilling af sommerrejser til 2018. Vi ser en stigende tendens til, at vores gæster ønsker at sikre sommerferien i god tid, og mange af vores gæster nåede ikke at få plads på den ønskede rejse i sommeren sidste år, og vi er derfor glade for, at vi nu har mulighed for at kunne tilbyde vores østjyske gæster flere muligheder med endnu en flot sommernyhed fra Aarhus Lufthavn, siger bureauchefen.

På Århus Charters program er Tenerife, Madeira, Fuerteventura, Cypern, Zakynthos, Mallorca, Side, Rhodos, Kreta, Lesbos, Ithaca og Sivota.

Ferie i varmen? Flyv fra Aarhus til Palma Nova

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce