Forsvundet i mere end en uge: Missing People leder efter Steffen lørdag

27-årige Steffen Dam Jensen forsvandt efter en julefrokost på Restaurant Lava natten til lørdag. Han er sidst set i 7-Eleven på Nørreport omkring klokken 01.30. Fotos: Østjyllands Politi

Forsvundet i mere end en uge: Missing People leder efter Steffen lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag søger frivillige efter 27-årige Steffen Dam Jensen, der forsvandt efter en julefrokost natten til lørdag 1. december. Ønsker man at deltage i eftersøgningen, skal man melde sig i Bellevuehallerne i Risskov i tidsrummet 10 til 16.

AARHUS: I dag er en større eftersøgning efter forsvundne Steffen Dam Jensen i gang.

Sammen med organisationen Missing People har Steffen Dam Jensens familie, kolleger, kæreste og venner stablet eftersøgningen på benene, der foregår i dag, lørdag 8. december.

Frivillige, der ønsker at deltage i eftersøgningen, skal melde sig i Bellevuehallerne i Risskov i tidsrummet 10 til 16.

- Man behøver ikke være her klokken 10, hvis man først kan klokken 12 er der nogle i hallen hele tiden, der kan registrere, siger indsatsleder fra Missing People Vivian Winther Eriksen.

Sidst set på Nørreport

27-årige Steffen Dam Jensen har været forsvundet siden natten til lørdag 1. december, hvor han var til julefrokost på Restaurant Lava på Åboulevarden.

Herfra gik han uden jakke og telefon omkring klokken 01.15. Siden er han set i 7-Eleven på Nørreport, hvor både butikkens videoovervågning og et vidne på stedet har taget billeder af Steffen Dam Jensen.

Efter en uge leder myndigheder, pårørende og Missing People fortsat efter den 27-årige mand.

Torsdag eftermiddag og aften søgte Østjyllands Politi og Østjyllands Brandvæsen ved Den Permanente i Risskov, fordi en anmelder havde set en genstand i vandet. Det endte uden resultat, da Østjyllands Politi, Marinehjemmeværnet og Østjyllands Brandvæsen torsdag eftermiddag og aften ledte i vandet ved Den Permanente i Risskov.

Lørdag går endnu en eftersøgning så i gang, koordineret af Missing People.

- Man skal huske at iføre sig gode sko og en rigtig god jakke, der kan tåle vand, siger Vivian Winther Eriksen til de, der ønsker at hjælpe med eftersøgningen.

Der er ingen tilmelding, alle kan hjælpe til, hvis blot man er over 18 år. Desuden frabeder Missing People at man tager hund eller barnevogn med.

- Man skal gøre sig klar inde i hovedet, at risikoen for, at man kan finde noget, er til stede. Men skulle det ske, så har vi samarbejde med Offerrådgivningen,der kan give den hjælp, der er behov for bagefter. Der er ikke nogen, der får lov at tage hjem fra søgningen, uden at alle er hørt. Vi passer på vores frivillige søgere, forsikrer Vivian Winther Eriksen.

Lørdagens eftersøgningen foregår i det nordvestlige Aarhus. Nærmere kan Vivian Winther Eriksen ikke komme det af hensyn til politiets retningslinjer.

Når man melder sig som frivillig hos Missing People i Bellevuehallerne, får man nærmere instrukser.

27-årige Steffen Dam Jensen er 194-196 centimeter høj og vejer 105-110 kilo. Han har kort mørkt hår og har venstre arm tatoveret.

Da han forsvandt natten til lørdag var han iklædt en hvid t-shirt med påskriften "Adventure", lyseblå jeans, grå kondisko og en sort Hugo Boss cardigan med rød lynlås.

Politiet følger digitale spor

Mens frivillige leder efter Steffen Dam Jensen på gader og stræder, fortsætter politiet efterforskningen til lands.

- Vi har fået nogle henvendelser, efter vi offentliggjorde de seneste billeder fra 7-Eleven, så vi arbejder videre med de digitale spor og afhører vidner, siger politikommissær Morten Bang Rasmussen, der leder efterforskningen.

- Vi har fået nogle enkelte henvendelser, efter vi offentliggjorde billederne, fortæller Morten Bang Rasmussen.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på tlf. 114 eller til Missing People på tlf. 7174 7676.

Forsvundet i mere end en uge: Missing People leder efter Steffen lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce