Frækt tyveri fra Tangkrogen truer Cirkus Arenas hovednummer

Det her nummer med motorcykelgruppen Diorios kommer kommer publikum til at gå glip af, hvis ikke de stjålne motorcykeler findes inden næste forestilling onsdag. Foto: Christian Warrer/Cirkus Arena

Frækt tyveri fra Tangkrogen truer Cirkus Arenas hovednummer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks motorcykler forsvandt natten til tirsdag. Tyveriet sætter Cirkus Arena under pres.

AARHUS: Et ualmindeligt frækt tyveri truer med at stikke en kæp i hjulet på Cirkus Arenas hovedattraktion, den brasilianske motorcykelgruppe Diorios.

Mens cirkuspersonalet sov på pladsen på Tangkrogen natten til tirsdag, brød ukendte gerningsmænd ind i teltet ved siden af og snuppede motorcykelartisternes seks gule Suzuki-motorcykler.

- Ved 02.20-tiden i nat hørte vi pludselig en voldsom motorcykellarm. Vi troede alle, at det var en gruppe forbikørende, som bare ville lave larm på pladsen. Men senere måtte vi konstatere, at alle vores seks motorcykler var blevet stjålet, siger Kristoffer Ditlevsen, pressechef for Cirkus Arena.

Motorcyklerne stod aflåst den den globus, artisterne kører rundt i. Låsen var klippet op.

Ved samme lejlighed blev der begået indbrud i flere kiosker på pladsen.

Motorcyklerne er i sagens natur et helt afgørende vigtigt element i Diorios' forestilling.

- Vi håber meget, at vi får dem igen inden næste forestilling onsdag. Ellers må motorcykelgruppens forestilling aflyses, siger Kristoffer Ditlevsen.

Cirkus Arena har mistanke til en gruppe unge, som aftenen inden tyveriet opførte sig underligt.

- Vi så en gruppe hænge ud ved varmekanonerne, og det undrede vi os lidt over, for det var et lidt usædvanligt sted at opholde sig, siger pressechefen.

De stjålne motorcykler minder om motocross-motorcykler. Hvis man har nogen ide om, hvem der har udført tyveriet eller ved, hvor motorcykler er, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon nummer 114.

Vi gætter på, at der også falder en fribillet af til en forestilling i Cirkus Arena, hvis man kan hjælpe med at skaffe motorcyklerne tilbage til cirkus.

Frækt tyveri fra Tangkrogen truer Cirkus Arenas hovednummer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce