Gæster i forårshumør: Forrygende start på Fede Fredage

Poul Krebs kan øge publikumstallet betydeligt, når han går på scenen i Tivoli Friheden på fredag. Foto: Frederikke Brandt-Hansen

Gæster i forårshumør: Forrygende start på Fede Fredage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Publikum strømmer til Tivoli Friheden, og sæsonkort går som varmt brød.

AARHUS: Tivoli Friheden har fået en forrygende start på dette års Fede Fredage, måske den bedste nogensinde. Samtidig er der rift om at få fat i sæsonkort, så det salg ser ud til at blive det hidtil højeste.

- Vi havde dejligt travlt i fredags, hvor 8.300 oplevede en god koncert med Joey Moe. Det hjalp godt til, at det var lunt vejr og solskin, siger Henrik Ragborg Olesen, direktør i den århusianske forlystelsespark.

Han kunne konstatere, at Joey Moe overgik den ellers voldsomt populære Christoffer, der i årets første Fed Fredag 20. april samlede 8.200 tilhørere. Ugen efter var Stine Bramsen også godt med. 5.450 hørte hende.

- Vi havde budgetteret med 17.000 tilhørere til de tre første koncerter, så med i alt 21.950 er vi betydeligt over, og det er en dejlig start, siger direktøren, der på fredag kan byde på et lokalt islæt med Poul Krebs på scenen.

Over 30.000 sæsonkort

- Meget spiller ind på besøget. Vejret er naturligvis en betydelig medspiller, men selvfølgelig også hvem der er på programmet. For eksempel er Christoffer et større navn end Ida Corr, som havde æren af den første koncert sidste år, siger Henrik Ragborg Olesen.

Han føjer til, at den store fremgang også hænger sammen med et stort og tidligt salg af sæsonkort.

- Vi har nu rundet 30.000, og hele sidste år nåede vi op på cirka 35.000. Hvis alt går vel, rammer vi måske et salg på 40.000 sæsonkort i år, og det vil være det højeste nogensinde, siger Henrik Ragborg Olesen.

- Den væsentligste parameter for stigningen er, at publikum er tilfreds med koncertprogrammet. Det spiller også ind, at "Jul i Friheden" nu er mere indkørt i gæsternes bevidsthed og giver nye muligheder for brugen af sæsonkortet, siger tivoli-direktøren.

Gæster i forårshumør: Forrygende start på Fede Fredage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce