Galleri: Jul i Aarhus med alt det vi kender og lidt til

Julen er for alvor kommet til Aarhus. Tryk på billedet for at se alle julebilleder fra Aarhus. Galleriet opdateres løbende. Fotos: Axel Schütt, Kim Haugaard , Camilla Wilhardt Boesen

Galleri: Jul i Aarhus med alt det vi kender og lidt til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boder med brændte mandler og churros er på plads på Sankt Clemens Bro, foran Banegården og på Lille Torv, som de plejer. Men nye boder med europæiske juletraditioner og et lille tivoli har også fundet plads på torvene i år.

AARHUS: Kalenderen siger december, og det var til at mærke på Strøget og på torvene i Aarhus lørdag eftermiddag.

På en tur ned ad Strøget kunne man høre hele spillelisten med julemusik. Fra den ene butik lød "Last Christmas", fra den anden "Jul på Vesterbro" og ved Sankt Clemens Bro havde et julekor fundet sangstemmerne frem.

Og de mange boder af træ med brændte mandler, churros, pandekager og hjemmestrik står på Sankt Clemens Bro, foran Banegården og på Lille Torv. Ganske som vi kender dem.

Men i år er noget anderledes. Søren Østergaard, ejer af Zirkus Nemo, har sat boder, vogne og tivoli-forlystelser op på Bispetorvet og Store Torv. De to karruseller på Bispetorvet var særligt populære blandt de yngste i flyverdragter.

- Alberte glædede sig til at komme herned, da vi fortalte hende, at der var en karrusel, fortalte Mathilde Oldbjerg, mor til Alberte, mens Alberte på tre år sad i karrusellen og smilede over hele hovedet.

De havde tidligere på dagen været til julemarked på Arkitektskolen.

På Store Torv dufter der i disse dage af mad fra mange lande. De europæiske boder byder på både ost fra Holland, glühwein og pølser fra Tyskland og søde sager fra England.

Pernille Teglgaard og Agnete Steffensen var ved at blande noget af det engelske slik.

- Vi synes, det så ret interessant ud, så det måtte vi lige prøve, sagde Agnete Steffensen.

- Det er ret fedt, at man kan smage noget andet juleslik end det, vi plejer. Det er en god kombination, sagde Pernille Teglgaard, inden de to skulle veje juleslikket på vægten.

De to havde været en tur forbi Ridehuset tidligere på dagen, hvor der også er julemarked.

På Lille Torv mellem Illums Bolighus og Magasin er de to stormagasiner rykket udenfor i små boder ved siden af boden med brændte mandler. Her sælger stormagasinerne blandt andet huer, vanter og mindre interiør.

Søren Østergårds tivoli og boder på Bispetorvet og Store Torv har åben til 22. december.

Husk at du kan følge Stiften på Instagram, hvor vi i løbet af december lægger mange flere julebilleder op. Til daglig deler vi billeder fra Aarhus og reposter udvalgte billeder.

Julen er kommet til Bispetorvet 🎄🎅🏻 Foto: Kim Haugaard© #migogaarhus #juliaarhus #julpåtorvet

Et opslag delt af Stiften (@stiftendk) den

Galleri: Jul i Aarhus med alt det vi kender og lidt til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce