Gigant-medie storroser Aarhus

Denne gang er det CNN Travel, der storroser Aarhus som turistdestination.

Gigant-medie storroser Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amerikanske CNN bringer lang og meget rosende omtale af Aarhus som turistdestination i sit rejsetillæg, hvor byen bliver kaldt "Europe's new capital of cool".

AARHUS: De seneste år har Aarhus kunnet sole sig i masser af positiv omtale som rejsedestination i store internationale medier og rejsemagasiner.

Og nu er der så én til af slagsen.

Det er det USA-baserede internationale nyhedsmedie CNN, der på sin forside på nettet præsenterer Aarhus som "Europe's new capital of cool" med et foto af regnbuen over Aros i front og med rådhuset i baggrunden.

Gastronomien trækker

Inde på CNNs rejseside - CNN Travel - hedder det, at København får al opmærksomheden, men Aarhus er klar til at stjæle scenen og træde ud af hovedstadens skygge.

CNN Travel fremhæver byen som overskuelig, med en afslappet stemning og med en gastronomi, der har været med til at gøre byen til et turistmål.

Og netop madstederne fylder godt op i CNNs lange omtale af Aarhus - fra Michelin-restauranten Substans over St Pauls Apotek til Aarhus Street Food og suppleret med tips til øl- vin- og kaffebarer.

Latinerkvarteret og havnebadet

Latinerkvarteret bliver fremhævet som stedet, hvor man let kan bruge et par timer på at gå rundt på brostenene mellem de gamle huse med deres små butikker, caféer, barer og restauranter.

Aros - og Olafur Eliassons, "Rainbow Panorama" - får varme anbefalinger, ligesom CNN anbefaler at besøge havnebadet på Aarhus Ø, dyrehaven, Ballehage Strand og Moesgård Museum.

Faktisk er der kun et enkelt punkt, hvor CNN Travel ikke er helt tilfreds med Aarhus: På hotelfronten hvor mediet mener, at Aarhus har et godt stykke vej til at nå standarderne i København.

Tidligere har Aarhus fået tilsvarende positiv omtale i blandt andet store medier som New York Times, Der Spiegel, Le Monde og Frankfurter Allgemeine Zeitung, ligesom rejseguiden Lonely Planet har omtalt Aarhus som en af de byer, folk bør besøge.

Gigant-medie storroser Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce