Gratis julefilm i Dome of visions - tag madrassen og tæppet med hjem

Den markante bygning, som står midlertidigt på Aarhus Havn, Dome of Visions, vil være rammen for Bedbio for østjyder som ikke har de store midler til at forsøde juletiden med. Foto: Lars Bahl/Scanpix

Gratis julefilm i Dome of visions - tag madrassen og tæppet med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familier, som trænger til ekstra hjælp i juletiden, får en særlig julegave i år: De kan nyde en julefilm i byens alternative forsamlingshus, Dome of Visions, hvor man har udsigt til nattehimlen gennem det gennemsigtige tag.

AARHUS: Omkring 50 østjyder får en særlig juleoplevelse, når de får en plads på en madras til Bedbio i Aarhus. Det er familier, som ikke har mange midler til at forsøde deres børn i juletiden, der har fået plads til Bedbio.

- Julen er hjerternes tid, og for mange er det lig med juleræs og store julegaver. For andre er det stik modsat. Vi har inviteret dem, der har få penge til rådighed, siger Mathilde Stenild, der er tilknyttet den østjyske virksomhed Bedre Nætter, som har skaffet madrasser til Bedbio.

De 50 mennesker, voksne og børn, kan se frem til en hyggelig julefilm, når de helt nye springmadrasser bliver lagt ud på gulvet i Dome of Visions. Det er den klassiske julefilm Krummernes Jul, der kommer op på lærredet, efter at der er blevet serveret gløgg og æbleskiver.

Imens julefilmen kører, bliver der uddelt juleslik.

De fleste deltagere er enlige forældre, som har en-to børn med.

- Hver famile får tildelt to helt nye springmadrasser. Desuden får de uddelt nye puder og tæpper, da det kan være køligt i Dome og Visions på denne årstid. Vi har dog skaffet en varmekanon til lejligheden, som kan hæve temperaturen i Dome of Visions, fortæller Mathilde Stenild.

Udover at de 50 gæster får en særlig oplevelse, liggende i det gennemsigtige hus, får de en ekstra gevinst ved at deltage. De kan tage de nye madrasser med hjem efter filmen. Tæpper og puder er også doneret til lejligheden og kan tages med hjem.

- Vi har fået mange henvendelser. Også fra familier med mange børn. Men da vi gerne vil have mange familier med, har vi bedt dem om at vælge, hvilke børn de tager med, så forældrene kun har et par børn med hver. Bedbio er heller ikke tiltænkt store børn. Det er børn fra omkring tre år og op til 12 år, siger Mathilde Stenild, som naturligvis selv skal være med.

- Jeg glæder mig. Det bliver en hyggelig jule-begivenhed, som jeg håber, mange vil nyde, siger Mathilde Stenild.

Gratis julefilm i Dome of visions - tag madrassen og tæppet med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce