Har I set Holger? Nu står forældrene frem

17-åriges Holgers forældre, Birthe Røddik og Jan Rou, står nu frem og håber på, at nogen ved, hvor deres søn er henne. Holger har været væk siden 26. oktober. Foto: Østjyllands Politi

Har I set Holger? Nu står forældrene frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årige Holger gik fra sit hjem i Viby for over en måned siden. Nu står forældrene frem. - Vi er så bekymrede, siger de.

AARHUS: 26. oktober gik 17-årige Holger fra sin adresse i Viby.

Siden har ingen hørt fra ham.

Nu står hans forældre, Birthe Røddik og Jan Rou, frem i Station 2 Efterlyst i et forsøg på at nå frem til deres søn.

- Det har været helt forfærdeligt. I starten der tænkte vi, at det har Holger styr på. Han er en mega god dreng, der kan rigtig mange ting. Men det er rigtig lang tid, han har været væk nu, siger Birthe Røddik, der er mor til Holger, til Station 2 Efterlyst.

I starten frygtede politiet ikke, at der kunne være sket noget, men da Holger havde været væk i et godt en måned, ændrede den opfattelse sig. Det oplyste Østjyllands Politi i en pressemeddelelse 23. november.

Befandt sig i Ungdomshuset

Holger bor hos sin mor og far i Viby ved Aarhus og går til daglig i gymnasiet. Han blev meldt savnet i offentligheden 31. oktober og noget tid efter fandt forældrene ud af, at Holger havde været i Ungdomshuset i København, den første weekend han var forsvundet.

Det skriver TV2 Nyhederne.

Holger skulle eftersigende havde befundet sig i og omkring Ungdomshuset fra fredag 27. oktober til mandag 30. oktober om aftenen. Siden har ingen set ham.

- Vi aner ikke, hvor han er taget hen herfra. Dem, han har talt med i Ungdomshuset, fortæller, at han har sagt, han havde planer om at forsøge og komme til Sverige. Men om han er taget derover, eller om han har fået et lift et andet sted, det ved vi ikke. Vi håber derfor, der er andre, der kan huske, at de har talt med Holger eller ved, hvor han kan være henne, siger Birthe Røddik til Station 2 Efterlyst.

Det har ikke været muligt at spore Holger via mobiltelefon eller hævekort. Han er eftersøgt internationalt, så også udenlandske politikredse er opmærksomme på, at Østjyllands Politi leder efter ham.

Kan være taget til udlandet

Kort efter Holger var set i København, havde politiet en formodning om, at han kunne være taget til Sverige. Og politiet ved ikke, om Holger stadig befinder sig i Danmark eller om han er taget til udlandet.

- Vi ved ikke, om Holger stadig er i Danmark, eller om han har haft held med at komme til udlandet. Men hvis nogen sidder derude og ved, de har mødt Holger eller kan have en idé om, hvor han er henne, så hører vi meget gerne om det, siger Steffen Rousing fra Østjyllands Politi til TV2 Nyhederne.

Holger beskrives som en dreng, der er god til at snakke med alle og er nem at omgås. Men bekymringen er ved at tage overhånd for forældrene.

- Vi er så bekymrede, fordi der er gået så lang tid uden et livstegn. Vi kan ikke lade være med at tænke, om der kan være sket en ulykke, eller hvor han er henne. Vi håber, nogen kan hjælpe, så vi kan få Holger hjem igen, siger Birthe Røddik til Station 2 Efterlyst.

Holger er 178 centimeter høj og almindelig til muskuløs af bygning.

Hvis du har set Holger eller har oplysninger i sagen, så ring til Østjyllands Politi på telefon 114.

Har I set Holger? Nu står forældrene frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce