Har valgkampen ændret dit kryds? Se om læserpanelet har rykket sig


Har valgkampen ændret dit kryds? Se om læserpanelet har rykket sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: Vi har spurgt læserpanelet, om de i løbet af valgkampen har ændret holdning og er blevet overbevist om at sætte deres kryds et andet sted, end da vi først spurgte dem ved valgets udskrivelse.

Læs deres svar herunder.

Carsten Meinhardt
Foto: Jens Thaysen

Nej. Jeg var fra starten fuldstændigt overbevist om, at klimaet skulle have højeste prioritet ved dette valg. Det har det haft i valgkampen, og jeg føler mig derfor nu klædt på til at sætte mit kryds ved Enhedslisten, uden at ryste på hånden. Men nej, jeg har ikke ændret mening, tværtimod er jeg blevet bestyrket i mine holdninger, såvel til klimapolitikken, som til de mennesker som ønsker at skabe et samfund, baseret på fremmedfrygt og had.

Hanne Sixhøj
Foto: Flemming Krogh

Nej, jeg har ikke ændret mening om, hvor jeg vil sætte mit kryds. Jeg vil stadig stemme på SF, selv om jeg er meget skuffet over den måde, hvorpå Karsten Hønge og partiledelsen har håndteret det, at han - selv om han åbenbart ikke ønskede det - stillede op og blev valgt til Europaparlamentet. Det er en helt utilstedelig opførsel.

Niels Busk Sørensen
Foto: Kim Haugaard

Ja. Da vi blev introduceret her i vælgerpanelet første gang, skrev jeg, at jeg sidste gang stemte på Dansk Folkeparti, men nu havde kigget lidt på Nye Borgerlige. Imidlertid er der, i sidste øjeblik, kommet et nyt parti til, nemlig Stram Kurs.

I skrivende stund, lørdag 1. juni, hælder jeg mest til Stram Kurs. Og hvorfor så det? Jo, Rasmus Paludan har jo ret i en stor del af det, han siger. Jeg synes ikke, vi har ikke brug for en religion som islam i Danmark. Det er nu engang sådan, at vil man bo i Danmark, så er det på danske præmisser. Så selvfølgelig skal al støtte til moskeer, friskoler og andre organisationer sløjfes. Hvad de går og laver indenfor hjemmets fire vægge, er mig totalt ligegyldigt, men i det offentlige rum skal de opføre sig ordentligt.

Lena Andersen
Foto: Kim Haugaard

Nej, jeg har ikke ændret mening - jeg vil stadigvæk sætte mit kryds ved det parti, jeg hidtil har gjort. Dette er fordi, at jeg i store træk er enig i, de synspunkter som kandidaterne fra Venstre står for og kæmper for at gennemføre.

Anne Sofie Vejrum
Foto: Axel Schütt

Eftersom flere partier er kommet med seriøse og konkrete bud på, hvordan vi i Danmark - og ikke mindst internationalt - skal løse klimakrisen, har jeg under valgkampen vaklet mellem forskellige partier. Dog er jeg helt sikker på, at min stemme ikke går til et af de partier, som kun for stemmernes skyld har taget det grønne slips på. Derimod vil jeg sætte mit kryds ved et parti, som også langt forud for valgkampen har taget klimaudfordringerne alvorligt.

Marianne Larsen
Foto: Flemming Krogh

Nej. Jeg synes, SF har en human tankegang til samfundets mennesker og deres liv, som jeg kan identificere mig med. De er aktive i debatten og gode til at stille spørgsmål til besvarelse hos de ansvarlige ministre - eller i de indkaldte samrådsmøder.

Har valgkampen ændret dit kryds? Se om læserpanelet har rykket sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce