Harmonikasammenstød og andre trafikuheld

Arkivfoto: Søren E. Alwan

Harmonikasammenstød og andre trafikuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: Det endte med et harmonikasammenstød med tre biler lørdag eftermiddag på Paludan Müllers Vej, da en yngre bilist var uopmærksom ved krydset Ekkodalen.

Ifølge Østjyllands Politi skete sammenstødet lørdag kl. 14.16 efter at de tre involverede personbiler havde kørt efter hinanden mod krydset ved Ekkodalen.

En 53-årig mandlig bilist, som havde kørt forrest, havde bremset godt 50 meter fra krydset, da lyssignalet var skiftet til gult. En 46-årig mandlig bilist, som havde kørt bagefter den 53-årige havde derfor også bremset.

Men en 25-årig mandlig bilist nåede ikke at bremse og påkørte derfor den 46-årige mandlige bilists bil med en sådan kraft, at denne bil blev skubbet op i bilen foran. Tre biler blev således skadet, men politiet melder ikke om personskade.

Her skete harmonikasammenstød

To andre trafikuheld

Den uopmærksomme kørsel fortsatte imidlertid. For lørdag kl. 15.30 modtog politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Silkeborgvej i Åbyhøj.

Her havde en ukendt bilist af en Audi A6 sedan model kørt ad Silkeborgvej mod vest. En 34-årig mandlig bilist var ligeledes kørt af Silkeborgvej mod vest, og cirka 50 meter før en sammenfletning overhalede den ukendte bilist den 34-årig mandlige bilist i høj hastighed og kørte så tæt på den 34-åriges bil, at sidespejlene ramte hinanden.

Den ukendte bilist flygtede efterfølgende fra stedet.

Og lørdag kl. 18.58 kom kom så endnu en trafikanmeldelse, denne gang om et færdselsuheld på St. Blichers Vej i Åbyhøj.

En ukendt bilist havde påkørt en 64-årig mandlig bilist, som havde holdt parkeret på St. Blichers Vej i sydlig retning i venstre side af kørebanen. Men den ukendte bilist flygtede også fra stedet.

Harmonikasammenstød og andre trafikuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce