Hjemløse inviteres til Classic Race og festmåltid

De hjemløse har før været tilgodeset med god mad. Her er der nytårstaffel på Værestedet i Jægergårdsgade. Foto: Jens Thaysen

Hjemløse inviteres til Classic Race og festmåltid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangørerne af byens klassiske motorløb giver byens udsatte borgere gode oplevelser.

AARHUS: Byens hjemløse får nu mulighed for at komme gratis med til en af de helt store events i Aarhus. Fonden bag Classic Race Aarhus inviterer de hjemløse til race og folkefest søndag 19. maj.

Værestedet Hus Forbi i Jægergårdsgade står for koordineringen af billetter, og her er man begejstret for invitationen.

- Vi er meget glade for denne mulighed. Vores brugere har godt af at komme ud i byen og deltage i de begivenheder, som alle andre deltager i. Og så har vi mange hjemløse, som går op i biler og race. De har bare ikke muligheden for økonomisk at være med, siger Ove Abildgaard, daglig leder på Værestedet.

Hos Classic Race er man glad for at kunne give de hjemløse denne mulighed.

- Hele overskuddet fra vores arrangement går til at forbedre børns trafiksikkerhed, men at vi nu også kan give en lille håndsrækning til en gruppe af de udsatte i Aarhus, er vi rigtig glade for, siger direktør i Classic Race Aarhus, Mike Legarth.

Classic Race
Text Preview

Classic Race Aarhus afvikles over tre dage - fredag, lørdag og søndag - i Bededagsferien 17.-19. maj på vejene omkring Mindeparken i Aarhus. Godt 1000 frivillige arbejder før, under og efter løbsweekenden for at afvikle arrangementet, hvor overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn. Løbet startes af statsminister Lars Løkke Rassmussen.

Får maden serveret

Men det er ikke kun flotte biler og racerløb, de hjemløse får glæde af under Classic Race. I samarbejde med oplysningsforbundet FO-Aarhus og restaurant Carlton går al overskudsmad til byens hjemløse.

- Tidligere er der blevet smidt kæmpemæssige mængder mad ud. Det er både miljømæssigt og moralsk ærgerligt. Derfor er det en stor glæde, at vi nu kan glæde byens hjemløse med lækker mad, siger Nick Horup, kommunikationschef i Classic Race Aarhus.

Hele ugen får de hjemløse glæde af gratis mad. I ugen op til løbet i Bededagsferien får Værestedet og andre opholdssteder for udsatte glæde af den overskudsmad, der er til de flere hundrede frivillige, der bygger banen op. Og under selve løbsdagene bliver maden fra VIP- og sponsortelte bragt til Værestedet.

- Det er så godt, at vi kan glæde folk, der ikke har så meget. Og det er virkelig lækker mad, de kan glæde sig til, smiler restauratør Martin Hauge fra Carlton.

Hjemløse inviteres til Classic Race og festmåltid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce