'Hold up' i Brabrand: Fire røvere trak mand ud af bil og stjal den

Ifølge den 20-årige blev han hevet ud af sin bil, banket og derefter frastjålet sine værdier - og bil - sent tirsdag aften. Foto: Kim Haugaard

'Hold up' i Brabrand: Fire røvere trak mand ud af bil og stjal den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 20-årig mand fik sit livs forskrækkelse, da fire røvere brutalt kørte ham op ved Holmstrupgårdsvej. De tvang ham ud af bilen, slog ham til jorden og sparkede ham - og stjal bilen.

BRABRAND: En ung mand fik frarøvet bil under brutale omstændigheder, da han blev tvunget ud af bilen, hvorefter fire røvere stak af med den i Brabrand sent tirsdag aften.

'Hold up'-røveriet skete klokken 22.30 Den 20-årige mand forklarede til politiet, at han havde lånt en bil af en bekendt og havde været på besøg hos en ven på Skjoldhøjkollegiet.

Ved 22.30-tiden var han kørt fra stedet og holdt i bilen for enden af Spobjergvej ud mod Holmstrupgårdsvej i Brabrand, da han i bakspejlet kunne se en bil, der med høj fart kom kørende imod ham bagfra. Bilen stoppede lige bag ham og fire personer steg ud og gik hen til den 20-årige og truede ham til at udlevere pung, mobiltelefon og sin jakke, oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Den 20-årige blev hevet ud af bilen og skubbet ned på jorden, hvorefter han blev sparket og slået flere gange. Han fik dog rejst sig op og løb væk fra stedet, mens han hørte, at begge biler kørte væk. Den stjålne bil blev senere fundet efterladt på Rætebølvej i Brabrand.

Den 20-årige mand har kun et signalement af to af de fire personer. De beskrives som:

  • A: Mørk i huden, 20-25 år, 170-180 cm høj, mørkt hår, kort i siderne og længere på toppen. Tykt, mørkt skæg, langt på hagen og kæben, men kort på kinderne og siderne - var iført en mørk hættetrøje
  • B: Mørk i huden, spinkel af bygning, under 175 cm høj, var iført sort hættetrøje og skimaske.

Østjyllands Politi er i gang med at efterforske sagen, og politiet kender endnu ikke baggrunden eller motivet for overfaldet, men hører meget gerne fra eventuelle vidner, der kan have set den bil, de fire personer kom kørende i. Bilen beskrives som værende af ældre dato, muligvis sølvgrå og med gule, firkantede lygter.

Kontakt Østjyllands Politi på telefon 114, hvis du ved noget.

'Hold up' i Brabrand: Fire røvere trak mand ud af bil og stjal den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce