Hurtigt ind - hurtigt ud: Bomme og bilkøer fjernes fra Bruuns P-kælder

Fremover skal der hverken være bomme ved udkørslen eller indkørslen til P-kælderen under Bruuns Galleri. Foto: Henrik Lund

Hurtigt ind - hurtigt ud: Bomme og bilkøer fjernes fra Bruuns P-kælder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra april bliver der ingen ventetid, når du skal parkere i Bruuns Galleri. Bommene ved indgangen og udgangen i P-huset fjernes, men parkeringen bliver ikke gratis.

AARHUS: Fremover bliver det lettere at komme af med køretøjet for de bilister, der besøger Bruuns Galleri i eget køretøj. 1. april bliver bommene nemlig fjernet ved både indkørslen og udkørslen fra parkeringshuset under Bruuns Galleri. Når bommene er væk, håber butikscentret, at bilkøerne - der ind i mellem opstår foran og inde i parkeringshuset - forsvinder til glæde for bilisterne, der er på shoppingtur.

- Vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen bedre for de 11 millioner årlige gæster her i Bruuns Galleri, og næste store projekt er, at vi skifter vores nuværende parkeringssystem ud med et nyt og bedre. Det betyder, at vi fremover sikrer at bilisterne kommer nemt ind og nemt ud igen fra vores P-hus, fortæller Claus Brændgaard, Center Manager i Bruuns Galleri.

Bliver det så gratis, tænker mange måske nu? Men her kan vi allerede nu svare: Nej, det gør det ikke.

For når bommene fjernes, opsættes der i stedet kameraer, som scanner bilens nummerplade, når man kører ind og igen ved udkørsel, og dermed registreres der automatisk, hvor længe man har parkeret.

- Det har to væsentlige fordele. Den første er, at vi slipper for køerne ved bommene, som opstår når flere biler skal forlade parkeringshuset samtidig. Dertil kan der opstå driftsfejl, hvis p-billetten er blevet våd eller krøllet, hvilket betyder, at de gamle automater ikke har kunnet læse dem. Den anden store fordel er, at folk kan betale via en app eller online på nettet, og det har man 48 timer til at få gjort, og dermed undgår vi både kø ved betalingsautomaterne, og ved ud- og indkørslerne, forklarer Claus Brændgaard.

P-huset under Bruuns Galleri
Fra 1. april bliver din nummerplade fotograferet, når du kører ind i parkeringsanlægget i Bruuns GalleriDu skal først betale, når du forlader parkeringshuset. Dette gøres i en af de opstillede betalingsautomater, på hjemmesiden www.bruunsgalleri.dk eller via app'en "Easypark".

P-huset har 1.000 P-pladser i 3 plan

Det skal være lettere at finden en ledig plads

Bruuns Galleri arbejder desuden på endnu en forbedring af parkeringshuset. Den handler om, at Bruuns Galleri gerne vil installere et guide-system, så bilisterne nemt kan finde en ledig plads.

- Jeg tror, vi alle har prøvet at køre fortvivlet rundt i et p-hus i jagten på en ledig plads, og måske en gang i mellem har bandet lidt af en anden bilist, som snuppede den sidste ledige plads. Det problem vil vi gerne hjælpe folk med. Derfor er vi i gang med at finde en rigtig god løsning med et nyt system, som kan guide bilisterne hen til en ledig plads, siger Claus Brændgaard, som forventer at kunne sætte en dato på i løbet af foråret for det nye guide-system er klar til brug.

Bruuns Galleri er nu i fuld gang med installationen. Det hele vil være klar fra 1. april.

Hurtigt ind - hurtigt ud: Bomme og bilkøer fjernes fra Bruuns P-kælder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce