Husker du Louise-manden? Nu har han fået sin dom

Retten i Aarhus idømte fredag Louise-manden anbringelse på en psykiatrisk institution og betinget udvisning til Irak. Modelfoto: Iris/Ritzau Scanpix

Husker du Louise-manden? Nu har han fået sin dom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 28-årig mand - kendt som Louise-manden - der sidste år brød ind i folks hjem under påskud af, at han ledte efter 'Louise' er idømt anbringelse på en institution og fik betinget udvisning.

AARHUS: En 28-årig irakisk statsborger blev kendt som Louise-manden, da han sidste år trængte ind i folks hjem i Østjylland under påskud af at lede efter en 'Louise'. Fredag blev han idømt anbringelse på en institution for personer med psykiske handicap og betinget udvist af Danmark.

Den 28-årige iraker blev dømt for en række tilfælde af tyveri og forsøg på tyveri, som han primært begik i Aarhus. I en lang række tilfælde gik han ind i folks hjem ved at åbne ulåste døre. På adresserne stjal han forskellige værdier som smykker og mindre kontantbeløb.

Flere gange blev han opdaget af beboere, der var hjemme. Når det skete, påstod han, at han ledte efter 'Louise' eller andre til lejligheden opdigtede navne, hvorefter han forlod adressen, oplyser Østjyllands Politi.

På baggrund af de signalementer, som de forurettede gav, lykkedes det politiet at finde frem til den 28-årige gerningsmand, der ikke har en fast adresse.

Anklager Jakob Beyer fremhæver de mange forhold, som den 28-årige blev dømt for.

- Den 28-årige har gjort en masse borgere utrygge ved at trænge ind i deres private hjem, og det er et massivt omfang af kriminalitet, han har begået. Derfor er jeg tilfreds med, at retten fulgte min påstand og idømte den tiltalte anbringelse og betinget udvisning, siger anklager Jakob Beyer.

Den 28-årige bad om betænkningstid i forhold til at anke og blev fortsat varetægtsfængslet efter dommen.

Husker du Louise-manden? Nu har han fået sin dom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce