I luften, til vands og i glasset

Vandflyver-sightseeing kan nu kombineres med både en sightseeing fra havet og en vinsmagning. Foto: Michael Svenningsen

I luften, til vands og i glasset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: Nordic Seaplanes, der flyver med vandflyver imellem Aarhus og København, er nu klar til at udvide forretningen med flere aktiviteter.

Ikke blot tilbydes sightseeings over henholdsvis København og Aarhus, nu kan man også kombinere dem med en tur på vandet og lidt god vin og tapas.

I en pressemeddelelse oplyser luftfartsselskabet, at det har indgået samarbejde med Aarhus Searangers og vinhuset Grapeland.

- Vi har i en længere periode været på udkig efter nye samarbejdspartnere, der kunne være med til at udvikle vores forretningsområde og optimere mulighederne for at flyve med et vandfly i de lyse sommermåneder, skriver administrerende direktør Lasse Rungholm i meddelelsen.

Sammen med Aarhus Searangers tilbydes oplevelsespakken Til vands, til lands og i luften, hvor deltagerne først kan opleve Aarhus fra vandflyet, og derefter fra en ribbåd på vandet.Det bliver også muligt at kombinere med en vinsmagning hos vinhuset Grapeland i Rosensgade, der står klar med forskellige vine og tapas.

Den flyvende vinsmagning startede som et forsøg i 2017, og efter god respons har man valgt at fortsætte, fortæller Grapeland-ejer Preben Nielsen.

- Det er virkelig blevet et hit, og vi kan sagtens mærke, at gæsterne først har været ude at flyve, for der er en helt anderledes mere løssluppen stemning i lokalet, allerede inden den første flaske vin er blevet åbnet.

Læs mere om de forskellige muligheder på seaplanes.dk.

I luften, til vands og i glasset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce