Karin Salling modtager ærespris

Karin Salling modtog torsdag Æresprisen for familieejede virksomheder ved EY Entrepreneur Of The Year i Forum i København. Arkivfoto: Kim Haugaard

Karin Salling modtager ærespris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: Karin Salling og Salling Group modtog torsdag Æresprisen for familieejede virksomheder ved EY Entrepreneur Of The Year foran mere end 800 virksomhedsejere og ledere i Forum, København.

Æresprisen er etableret for at skabe fokus på og forståelse for værdien af familieejerskab og vækstskabelse gennem generationer.

- Karin Salling og Salling Group er så afgjort en værdig modtager af denne anerkendelse, som både er en hyldest til Herman Sallings fremsynethed og ledelse, virksomhedens betydning i dansk dagligvarehandels fortid og fremtid samt det aktive engagement og bidrag til samfundet omkring, lyder det fra Christian Frigast, juryformand for Æresprisen, i en pressemeddelelse.

Salling Groups historie går tilbage til 1906, hvor Ferdinand Salling oprettede virksomheden, som efterfølgende gik i arv.

- Karin Salling er også i front, når det gælder om at støtte op om Salling Groups strategi om at vise samfundssind, og hvert år uddeler hun på vegne af Salling Fondene en del af koncernens overskud til forskellige kulturelle begivenheder og velgørende formål, siger Christian Frigast.

Salling Group omfatter kæderne Føtex, Bilka, Netto og Salling Stormagasiner samt e-handels platformen Wupti, måltidskasser, drive-thru shopping, kaffebarer og restauranter.

Karin Salling modtager ærespris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce