Kø-kaos: Kontanter? Øh hvad er det?


Kø-kaos: Kontanter? Øh hvad er det?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køen er alenlang til Dankortautomaten ved Bieber-koncert, hvor man ikke tager imod Dankort i boderne. - Vi havde advaret publikum, svarer arrangør.

AARHUS: Har man kontanter med sig til Justin Bieber-koncerten, kan man få. Har man ingen må man gå... i hvert fald hen og stille sig i den alenlange kø ved en Dankort-automat.

Det er tilsyneladende kommet bag på mange koncertgæster, at de ikke, som de er vant til fra alle andre steder, kan benytte kort eller mobile pay til at købe mad, drikke og merchandise for. I hvert fald var køen til Dankort-automaten var 50 meter lang med fire-fem rækker bagud.

Fie Weight, 17 år med sin mor, Anette Weight, fra Aalborg undrede sig:

- Det er så stort et sted, så vi gik bare ud fra, at man kunne betale med kort eller mobile pay. Så det kom lidt bag på os, siger Anette Weight. Vi er vant til, at hvis man ikke kan betale med kort, så kan man altid betale med mobile pay. Nu hæver vi nok til både merchandise og mad og drikke, siger Anette, som dog er lidt ærgerlig over at skulle gå rundt med så mange kontanter på sig.

Det kom også bag på Karoline Andersen, 17, og Isabella Linnebjerg, 17, fra Silkeborg, at de ikke kunne købe noget at drikke uden kontanter.

- Vi opdagede det først, da der stod "Kun kontanter" ovre i baren, og det er lidt irriterende, når vi endelig er kommet ind, at vi så skal stå i kø igen, siger Karoline Andersen. Det burde måske stå på billetten foreslår hun. De to havde stået i kø i en time for at komme ind, og bagefter 15-20 min for at hæve penge.

Koncertarrangør Nicolai Hommelhoff fra Live Event Aarhus svarer, at det ikke kan gøres bedre og derfor skrev man på bieber2017-dk-siden (under FAQ. red.), at man ikke tog imod kort, men skulle medbringe kontanter, hvis man ville undgå at stå i kø ved Dankort-automaten.

Her var der til gengæld et gebyr på 5 kr. per hævning.

Avisen konstaterede senere, at man i barerne kunne tage imod mobile pay.

Kø-kaos: Kontanter? Øh hvad er det?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce