Kom ind i arkitekternes egne hjem

Eva Harlou.

Kom ind i arkitekternes egne hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Århus-arkitekt laver otte tv-programmer som tilfredsstiller nysgerrigheden: Hvordan har de, der tegner og indretter vores huse og hjem, selv indrettet sig?

De skaber huse og boliger for vi andre, men hvordan bor de egentlig selv? Arkitekterne...


Snart kan du opleve, hvordan otte (to af dem er et par) af landets dygtigste arkitekter har indrettet de steder, hvor de lever deres daglige liv.


Stjernearkitekt og designer Eva Harlou, 33 år, med opvækst i Skanderborg og uddannelse på Arkitektskolen i Aarhus, har besøgt dem og sidder lige nu og strikker otte programmer sammen til DR TV.


Det første kan du se på tirsdag 1. marts, hvor Eva Harlou besøger Nils Holscher i et ultramoderne lille glashus i en af Københavns gamle gader.


Hun kommer også til Aarhus og viser to huse.


Livet i Træerne hedder det program, hvor Chris Thurlbourne viser sit hus i Højbjerg. Det er bygget på en grund fyldt med træer og delvist bygget af træer, som er fældet på stedet.


Dancing in the Moonlight hedder det program, hvor Mette og Martin Wienberg viser deres hus i Højbjerg. De har om- og tilbygget et gammelt træhus til »en ualmindelig behagelig bolig«.


Den gode bolig


Hvad har Eva Harlou så fundet ud af undervejs?


»At der ikke er et entydigt svar på, hvad der er en god bolig. Jeg har set ting fra den ene yderlighed til den anden. Det har været svært at finde arkitekter, som bor i en bolig, de selv har tegnet. Nogle vil gerne bo i byen, andre i kvarterer med villaer. Jeg har også tænkt: Hvordan kan nogle indrette sig så stramt,« forklarer Eva Harlou.


Hun lover, at udsendelserne giver inspiration til folk, der bor i almindelige huse.


Eva Harlou har blandt andet scoret det internationale magasin Wallpapers pris Best Breakthrough Designer.


Blandt hendes mange værker er Z House i Risskov. Det tilhører ejendomsmægler Hans Vestergaard, der ejer firmaet Colliers.


Eva Harlou har været ansat hos arkitekterne 3XN og har nu egen tegnestue på Nørrebro i København.


Arkitektens hjem


Otte programmer om arkitekters egne boliger. Starter tirsdag 1. marts kl. 20.30 på DR K.

Kom ind i arkitekternes egne hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce