Kong Arthur holder stand mod vejret

Scene fra "Kong Arthur". Dronning Guinnevere, Signe Mannov, har svært ved at komme over sin flirt med Lancelot du Lake, Martin Bo Lindsten, som hun stadig er forelsket i. Foto: Miklos Szabo

Kong Arthur holder stand mod vejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun én gang er publikum sendt hjem før forestillingen på Moesgaard var spillet færdig.

AARHUS: Der er altid en risiko ved at spille teater udendørs. Vejret kan være en alvorlig og ubehagelig modspiller. I Aarhus kender de det gennem mange år på Vilhelmsborg Festspil og nu også hos Det Kongelige Teater på Moesgaard Museum, hvor vi i år kan opleve "Kong Arthur".

Det er anden gang, de kongelige spiller ved Moesgaards tag. I 2017, da "Røde Orm" var på programmet, var der to aflysninger på næsten 30 forestillinger, og sådan er gennemsnittet også, når de royale ruller sig ud i Ulvedalene i Dyrehaven i København.

I denne sommer har vejret svinget meget, og vi har haft torden, lyn og regn i de ellers milde aftener, og skuespillerne optræder gerne, selv om der skulle komme regn.

Indtil nu er "Kong Arthur" kun blevet ramt af én afbrydelse siden premieren 22. maj. Det var onsdag 12. juni.

- Vi måtte afbryde forestillingen cirka 20 minutter inde i stykket på grund af vejret, oplyser pressechef Christian Bækholm.

Hvis afbrydelse eller aflysning sker før forestillingen eller i første del, får alle tilbudt en ny forestilling eller pengene retur.

Der er stadig forestillinger nok at tage af. "Kong Arthur" spiller indtil 29. juni, og der er 3600 pladser hver gang.

Indtil nu er der solgt 52.000 billetter af de cirka 100.000, der har været til rådighed siden premieren. Ingen forestillinger har været totalt udsolgt, men mange har haft over 3000 på sæderne på den opbyggede tribune.

Det Kongelige Teater kommer igen i 2021 med "Hobbitten". J.R.R. Tolkiens klassiker bliver spillet i Ulvedalene i 2020 med teaterchef Kasper Hotel som instruktør og tager året efter videre til Aarhus.

Kong Arthur
"Kong Arthur" spiller ved Moesgaard Museum til og med lørdag 29. juni.Mere på www.kglteater.dk

Kong Arthur holder stand mod vejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce