Kongen er ude og tronfølgeren er væk

Jesper Hougaard

Kongen er ude og tronfølgeren er væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den konkursramte århusianske ejendomsspekulant og rockerven, Jesper Hougaard, var det store forbillede for kronvidnet, der fodrer politiet i Århus med Hells Angels hemmeligheder.

I dag er tronen trukket væk under kongen, og tronfølgeren er blevet politiets næsten uudtømmelige kilde til viden om Hells Angels i Århus - og om rockernes forbindelser til dele af erhvervslivet.

Kongen bar det borgelige navn Jesper Hougaard.

Tronfølgeren hed Kasper Vetter. I dag er hans navn et helt andet. Som beskrevet i serien »Hells Angels indefra« er Kasper Vetter omfattet af PETs vidnebeskyttelsesapparat og har fået ny identitet.

Rocker uden rygmærke
Selv uden rygmærke havde kongen, ejendomsspekulanten Jesper Hougaard, en afgørende position i Hells Angels i Århus. Han var tæt på den mangeårige lederklikke i rockerborgen på Bryggervej - og bonkammerat med den drabsdømte top-HA'er, Svend Erik Holst, der i efteråret 2008 blev sendt til Århus for at stramme op og sætte den gamle HA-ledelse på porten.

Jesper Hougaard var leveringsdygtig i såvel biler som boliger til sine rocker- og bandevenner. Han stillede blandt andet bil og hus i Solbjerg til rådighed for den københavnske HA'er, Svend Erik Holst. Han stod desuden bag købet af en stor ejendom på Grenåvej i Skødstrup, hvor hans gamle ven, Kenneth »Bryder« Jørgensen og gruppen Guerrero indrettede sig.

På ejendomsmarkedet var Jesper Hougaard, der fylder 40 år til august, en både beundret og frygtet spiller, der forstod at kombinere sine åbenlyse forretningstalenter med sine lige så åbenlyse rocker-forbindelser.
http://www.univers.dk/provavisenaas" target="_blank">" target="_blank">http://mjred.aas.publicus.com/assets/jpg/laesmereAAS.jpg">http://stiften.abonnementservice.dk/stiften/Bestil_eabonnement.aspx" target="_blank">" target="_blank">http://mjred.aas.publicus.com/assets/jpg/epap260610d.jpg">Kongen er ude og tronfølgeren er væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce