Lån et bord og tjen lommepenge på en ny måde

Lav din egen butik som pigerne her. Pr-foto

Lån et bord og tjen lommepenge på en ny måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få et bord stillet til rådighed i Storcenter Nord og sælg dine varer.

AARHUS: Hvis du gerne vil tjene lidt lommepenge, bliver der en mulighed fredag 31. maj. Børn får mulighed for at åbne deres egen butik i Storcenter Nord i Aarhus.

Det sker i forbindelse med den såkaldte "Store Lommepengedag" i Danmark.

Alle børn i hele landet kan opstille deres egen "butik" og tjene deres egne lommepenge på salget. Storcenter Nord stiller borde til rådighed kl. 11-14.

GoLittle med tidligere tv-vært Morten Resen i spidsen står for arrangementet sammen med Danske Bank, og børnene må sælge alt fra hjemmelavede armbånd, lerfigurer til trylletricks og brugt legetøj.

- Vi håber at kunne give en masse børn en god dag som "butiksejere", hvor de kan tjene deres egne lommepenge. Forhåbentlig kan vi sætte gang i en vigtig dialog om penge og økonomi mellem børn og forældre, siger Morten Resen i en pressemeddelelse. Han har stiftet GoLittle, der blandt andet er en app, som guider til en nemmere og sjovere hverdag for børnefamilier.

'Store Lommepengedag' bliver en årligt tilbagevendende begivenhed. Børnene får gratis stillet et bord til rådighed efter 'først til mølle-princippet'. Bor man ikke i nærheden af Storcenter Nord, kan man være med alligevel ved at åbne "butik" sammen med nogle venner, for eksempel ude på vejen, hvor man bor. I GoLittle-appen får man sjove, små onlinevideoer med tip til godt købmandskab.Forældre kan gratis tilmelde deres børn i alderen 8-12 år til 'Store Lommepengedag' på lommepengedag.dk.

Lommepenge
"Store lommepengedag" er fredag 31. maj.En You-Gov-undersøgelse om lommepenge blandt forældre i Midtjylland viser: Syv ud af ti børn på 8-14 år i Midtjylland får lommepenge.

I gennemsnit får midtjyske børn 155 kroner om måneden. 74 procent af de midtjyske børn skal udføre husligt arbejde for deres lommepenge.

Næsten 60 procent af børnene skal rydde op på værelset for at få lommepenge.

Halvdelen af forældrene i Midtjylland giver lommepenge for at lære barnet at spare op.

65 procent af de midtjyske forældre giver lommepenge kontant.
Morten Resen står for arrangementet i Storcenter Nord 31. maj. Pr-foto
Morten Resen står for arrangementet i Storcenter Nord 31. maj. Pr-foto

Lån et bord og tjen lommepenge på en ny måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce