Løb fem kilometer - og vær med til at knække cancer

Sidste år fik studenterforeningen Onkologisk Selskab for Medicinstuderende samlet godt 65.000 kroner ind til kampen mod kræft. Foto: OSM

Løb fem kilometer - og vær med til at knække cancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Studenterforeningen OSM afholder igen i år Knæk Cancer-løb som en del af den internationale Knæk Cancer-uge.

AARHUS: Løb fem kilometer - og støt Kræftens Bekæmpelse.

Sådan lyder hovedformålet med Knæk Cancer Løbet, der afholdes af studenterforeningen OSM (Onkologisk Selskab for Medicinstuderende).

Løbet finder sted lørdag 20. oktober fra klokken 12.30 til 17.30 i Universitetsparken i Aarhus. Der skal løbes fem kilometer, og bagefter er der mulighed for at slappe af i et hyggeligt målområde, hvor man kan købe lodder til tombolaen og lidt godt til ganen.

Ideen til løbet opstod tilbage i 2015, da en gruppe studerende fra OSM valgte at gå sammen om et projekt, der kunne støtte forskning inden for kræft, fortæller Louise Romedahl Poulsen, der er lægestuderende og medlem af foreningen.

- Dengang var arrangementets setup ganske simpelt - et løb på fem kilometer, hvor pengene fra billetsalget gik til Kræftens Bekæmpelse, siger hun.

Sidenhen har arrangementet med hjælp fra deltagere og generøse sponsorer vokset sig stort.

- Det er nu ikke længere bare et løb, men et event, hvor vi i efterårets tegn pynter universitetsparken, og hvor der er live-musik og stand-up bagefter, siger Louise Romedahl Poulsen.

Sidste år deltog cirka 650 mennesker - primært unge studerende - i løbet, og alt i alt blev der samlet knap 65.000 kroner ind. Heraf kommer en del fra deltagergebyret og tombolaen, men også fra sponsorer.

Alle er mere end velkomne til at deltage i løbet. Det koster 75 kroner at deltage i løbet, og pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Find mere information og køb billet på foreningens facebookside.

Onkologisk Selskab for Medicinstuderende
  • OSM (Onkologisk Selskab for Medicinstuderende) er en forening opbygget og drevet af medicinstuderende på Aarhus Universitet med en særlig interesse for kræftspecialet.
  • Siden foreningen stiftelse for fire år side, har foreningen afholdt en lang række af forskellige foredrag og workshops for medicinstuderende og andre sundhedsinteresserede. Derudover står OSM også for at arrangere Knæk Cancer løbet.
  • Knæk Cancer Løbet planlægges i efteråret af omkring 10 frivillige OSM-medlemmer, og derudover bygger afholdelsen af Knæk Cancer Løbet på flere frivilliges hjælp på selve løbsdagen samt på sponsorater fra sponsorer.

Løb fem kilometer - og vær med til at knække cancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce