Formanden i Aarhus Lufthavn går af

Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard (tv) takker Torben Boldsen (midt) for indsatsen som formand i fire år for lufthavnens bestyrelse. Her ses de på et tidligere pressemøde sammen med Lars Sandahl Sørensen, koncernchef i SAS. Foto: Axel Schütt

Formanden i Aarhus Lufthavn går af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: Efter fire år ved styrepinden for Aarhus Lufthavn går Torben Boldsen af som formand. Formandsskiftet kommer efter at lufthavnen har fået den private investor Jens Stausholm med om bord.

- Torben Boldsen har samlet og stået i spidsen for en erhvervsorienteret bestyrelse, der med et skarpt strategisk fokus på ruteudvikling, markedsføring og økonomi har tredoblet rutenettet, skabt massiv passagervækst og lagt fundamentet til en voksende sund forretning. Dermed har Torben Boldsen kørt forretningen i stilling til det gearskifte, der nu kommer i form af nye kræfter og større likviditet, siger Jacob Bundsgaard (S), borgmester i Aarhus.

Aarhus Airport bragt tilbage på vækstkurs, og formandens mission er derved gennemført, skriver Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Torben Boldsen blev formand for lufthavnen i 2015 og var med til at lande et samarbejde med SAS i 2016, der blev en kommerciel game-changer. Foruden de 11 afledte SAS-ruter dannede samarbejdet præcedens for rækken af nye selskaber, der siden har teamet op med lufthavnen - herunder EasyJet, Spies og Apollo.

Ny bestyrelse på vej

Ruteporteføljen er tredoblet de seneste år og hver eneste måned i 2018 bød på klare passagerrekorder sammenlignet med 2017.

- Jeg har stor respekt for det arbejde, Torben Boldsen har udført sammen med resten af bestyrelsen. Han efterlader en lufthavn i god form med positive takter og flotte resultater, og det er jeg ham meget taknemmelig for. Han har lagt hjerteblod i hele indsatsen, siger Jacob Bundsgaard.

Arbejdet med at konstruere den nye lufthavnsbestyrelse er i gang. På forhånd har Aarhus Kommune tilbudt den nye investor Jens Stausholm formandsposten, og han har udtalt, at han ikke nødvendigvis skal være formand, men overvejer det.

Formanden i Aarhus Lufthavn går af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce