Medinas hybel i Aarhus sat til salg: Kan blive din for 3 millioner kroner

Lejligheden på tredje sal i Jægergårdsgade 124, hvor der tidligere stod Medina på brevsprækken, er nu til salg for 3,1 mio, kroner. Foto: Danbolig Aarhus City

Medinas hybel i Aarhus sat til salg: Kan blive din for 3 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangstjernen Medina solgte sin lejlighed i Aarhus tilbage i 2015. Den ligger i hjertet af byen og er nu til salg igen. Har du lyst, kan den erhverves for 3,1 millioner kroner.

AARHUS: Aarhus-sangerinden Medinas ungdomslejlighed er sat til salg i Jægergårdsgade.

Risskov-pigen levede på Frederiksbjerg i Aarhus, hvor hun havde sin egen lejlighed. Hun solgte den i 2015, og nu er den igen sat til salg.

De 75 kvadratmeter kan erhverves for 3.098.000 kroner.

Det skriver Boliga.

Da kvinden bag hit som "Velkommen til Medina" og "Kun for mig" for tre år siden solgte sin lejlighed i Aarhus, rykkede hun endegyldigt til sit rækkehus på Islands Brygge. Det er også siden blevet solgt for 12,3 millioner kroner mere, og havde du ikke lige råd til at slå til på den pris, er der nu en ny mulighed for at komme til at bebo den midtjyske sangerindes tidligere hjemadresse, skriver Boliga.

Ejerlejligheden har dog ændret sig markant, siden Medina boede på adressen. Antallet af kvadratmeter er blandt andet øget, ligesom den nu 75 kvadratmeter store lejlighed også er gennemrenoveret med nyt køkken-alrum og et stort lækkert badeværelse. Og så er der ifølge Danbolig Aarhus City, som har lejligheden til salg, også kommet et 21 kvadratmeter stort loftsrum til.

Derudover tæller lejligheden også to værelser, lofter med fritliggende bjælker og egen altan.

Medina var ejer af lejligheden i Jægergårdsgade fra 2011 til 2015. Året inden salget købte hun rækkehuset på Islands Brygge i København som et projektsalg.

Huset gav hun ifølge oplysninger fra Boliga.dk 11,6 millioner kroner for, og efter en del prisjusteringer fik sangerinden sidste år kvadratmeterne solgt for 14,3 millioner kroner. Det er godt fem millioner kroner mindre, end hvad huset først blev udbudt til salg for.

De seneste år er Medina flyttet lidt rundt i riget. I en tid boede hun i en stor lystgård i Nordsjælland, mens hun også har resideret i en penthouse-lejlighed på Halmtorvet i København og i det luksuriøse boligkompleks Stay Hotel på Islands Brygge.

Medinas hybel i Aarhus sat til salg: Kan blive din for 3 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce