Medom raser mod Simsek

De hjemløses lejr på godsbanen er blevet anmeldt til politiet af Venstres leder, teknisk rådmand Bünyamin Simsek.

Medom raser mod Simsek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemløse skal ikke jages ud af deres telte på godsbanen, mener SF?er.

»Det er forkasteligt, at Venstres rådmand forfølger hjemløse,« lyder kritikken fra kommende rådmand for socialområdet, Thomas Medom (SF).

Kommunal og Regionsvalg 2013
Kommunal og Regionsvalg 2013
Foto: Kim Haugaard

Han kritiserer Bünyamin Simsek for at have politianmeldt de hjemløse på Godsbanen.

»Der er dybt forkasteligt, at Venstre nu sætter sig i spidsen for at få smidt de hjemløse ud i kulden midt i en kold vintermåned. I stedet for at pudse politiet på de hjemløse kunne Simsek have sat sig i spidsen for at få skabt en løsning, så de hjemløse kunne blive boende i deres telt,« mener Thomas Medom.

»De hjemløse forsvinder jo ikke, fordi man piller deres telt ned. Så kan det godt være, at de ikke lige har udfyldt de nødvendige blanketter, men konsekvensen af at sende dem på gaden imens frosten sætter ind, er dybt alvorlig.«

Thomas Medom mener, at kommunen og politikerne har et ansvar for at række hånden ud til de mennesker, der har det sværest.

»Det er der en masse århusianere, der har gjort, ved at give dem tæpper, mad og kogegrej. Jeg er dybt skuffet over, at Venstre i stedet for at give en hjælpende hånd vælger at gå til politiet. Der er langt fra julens budskab om næstekærlighed til Venstres kolde kynisme,« mener Thomas Medom.

Politiet: Vi må se mandag

Hos Østyllands Politi bekræfter vagthavende, at der er indgivet en anmeldelse fra Teknik og Miljø mod de hjemløses lejr ved godsbanen. Men politiet agter ikke at fare ud her i weekenden for at rydde lejren.

"Vi vil på mandag tage kontakt til kommunen for at se, hvad der skal ske," siger vagthavende.

Medom raser mod Simsek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce