Mentorbarn modtager stor donation

Organisationen Mentorbarn har modtaget en stor donation til af udrulle arbejdet med at give børnehjemsbørn en mentorfamilie. Stifter og direktør Ditte Reedtz har tidligere fortalt om arbejdet her i avisen. - Jeg har selv siddet på et børnehjem, og det eneste, man ønsker sig, er en familie. Mentorbørnene får ikke en familie, men et kig ind i en familie og en relation, som er supervigtig, fortalte Ditte Reedtz. Foto: Axel Schütt

Mentorbarn modtager stor donation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Organisationen Mentorbarn, der arbejder på at bringe danske børnehjemsbørn sammen med mentorfamilier har modtaget en donaton på 3,2 mio. kroner fra Liljeborgfonden. Pengene skal gå til at udrulle Mentorbarns arbejde i flere kommuner.

AARHUS: Organisationen Mentorbarn er startet for tre år siden i Vejle af Ditte Reedtz. I januar 2018 begyndte organisationen et samarbejde med Aarhus Kommune.

Med donationen på 3,2 mio. kroner fra Liljeborgfonden kan Mentorbarns arbejde udrulles til langt flere danske kommuner. Pengene skal samtidig sikre, at organisationen kan udvikles og drives i en to-årig periode, og at effekten af indsatsen kan blive grundigt dokumenteret.

- Det er et meget stort skridt for os, fordi vi med donationen både får mulighed for at hjælpe langt flere børn og for at sikre fundamentet for det videre arbejde gennem udviklingen af vores organisation, udtaler Ditte Reedtz, direktør for Mentorbarn i en pressemeddelelse.

Behovet for nære voksenrelationer er veldokumenteret. Børn på børnehjem giver i undersøgelser udtryk for, at de mangler og savner disse relationer. Mentorbarns mission består i at dække behovet gennem blandt andet lektiehjælp, social og kulturel dannelse og social støtte gennem mentorfamilier.

Mentorbarn modtager stor donation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce