Michael fra Gift ved Første Blik: - Vi havde ikke fundet sammen, hvis vi havde mødt hinanden i byen

Michael Harders deltog i dette års udgave af Gift ved første blik. Her blev han gift med den tre år yngre Kathrine Gosvig Kelså, som han endte med at forelske sig - og blive sammen med efter programmets afslutning. - At blive gift med Kathrine, er klart dette års højdepunkt, siger han. Foto: Privat/Kenneth Svanborg

Michael fra Gift ved Første Blik: - Vi havde ikke fundet sammen, hvis vi havde mødt hinanden i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

28-årige Michael Harders har haft noget af et år - han deltog nemlig i tv-programmet "Gift ved første blik", hvor han blev gift med en kvinde, som han endte med at forelske sig i. Her gør han status på året der gik og taler om drømme og forventninger for 2019.

Hvad har været dit største højdepunkt privat i år?

Det har klart været at blive gift med en kvinde, som jeg aldrig havde mødt før - og som jeg endte med at forelske mig i. Det var et eventyr, og alt, hvad man kunne drømme om.

Det var en god oplevelse at medvirke i Gift ved Første Blik, både fordi, at de produktionsmæssigt var gode ved os, men også fordi de matchede mig med den helt rette kvinde. Hvis vi havde mødt hinanden i byen, så havde det ikke fungeret; jeg havde nok været nervøs og forsigtig, og hun havde måske spillet lidt smart, og så havde jeg trukket mig. Så jeg er glad for, at vi mødtes på den her måde.

Hvad har været din største udfordring privat i år?

Jeg synes egentligt ikke, at der er noget, der som sådan har været en udfordring. Alle udfordringer, man havde kunnet forestille sig i forbindelse med programmet, blev taget i opløbet, og Kathrine (Michaels kone, red.) og jeg har været gode til at snakke om tingene. Vi var nok også heldige, fordi vi var et "nemt" par, som de fleste kunne lide, så vi var ikke udsat for så mange negative kommentarer som andre.

Hvad har været dit største højdepunkt arbejdsmæssigt i år?

Det har været et år, hvor jeg har haft mange flere forskellige arbejdsopgaver en nogensinde før, og jeg har fået en del kreative opgaver. Kathrine og jeg har desuden startet en blog, efter vi har været med i Gift ved første blik, så man kan sige, at jeg har fået en bibeskæftigelse som blogger - og det er meget sjovt.

Året der gik ...
Avisen har spurgt en række Aarhus-personer om, hvordan deres år har været, og hvad de forventer af 2019.

Det er der blevet en række artikler ud af, som kommer i de nærmeste dage.

Du kan læse om Jon Daniel Edlund, kendt fra bageprogrammet på DR, Britt Vorre fra Aarhus Street Food, byudvikler Rune Kilden, Michael Harders, kendt fra Gift ved første blik, gallerist Charlotte Fogh, Rikke Øxner, direktør for Aarhus Festuge, tidligere basketballspiller Nicolai Iversen, borgmester Jacob Bundsgaard og Mathilde Mackowski, ejer og medstifter af Sinful.dk.
Da Michael Harders gik ind i 2018 var han single, men han forlod året som en gift mand. Han blev nemlig gift som en del af tv-programmet
Da Michael Harders gik ind i 2018 var han single, men han forlod året som en gift mand. Han blev nemlig gift som en del af tv-programmet "Gift ved første blik". - Heldigvis fandt eksperterne det perfekte match til mig, siger han. Foto: Axel Schütt

Hvad har været din største udfordring arbejdsmæssigt i år?

Det har været at skulle jonglere flere arbejdsopgaver end nogensinde før og vide, hvordan man skal prioritere dem.

Hvad vil du huske året 2018 for i forhold til Aarhus - Danmark - og verden?

Aarhus: Jeg arbejder i Filmbyen, og her kan man virkelig se, at branchen er i fænomenal vækst. Der bygges nye bygninger, og det er generelt tydeligt at mærke, at Aarhus vokser som storby, samlingspunkt og "mediekraftcenter". Det har været fantastisk at mærke. Man bliver stolt af at bo her.

Danmark: Personligt synes jeg, at det er fedt, at e-sport efterhånden er blevet en stor og anerkendt ting i Danmark. Det er cool at være nørd. Det betyder også, at flere efterskoler tager det på programmet, og AGF har introduceret et e-sports-hold. Det er fedt, at det udvikler sig, og at e-sport bliver en ting.

Verden: Jeg synes, at sidste år og i år har været præget af en stadig større kløft mellem os mennesker. Man når til et mæthedspunkt når det kommer til Trump, Rusland og så videre. Jeg håber, at vi kan lave om på det, og få mere åbenhed og tolerance i verden.

Hvad forventer du af 2019?

Jeg forventer, at jeg kan fejre 1-årsdag med min kone, at vi tager hinandens efternavne, og at vi får fundet en bolig. Og så håber jeg, at vores blog - og andre projekter, som vi måtte begive os ud i - får luft under vingerne. Jeg håber, at jeg fortsat trives på arbejde, at det går min arbejdsplads godt, og at jeg forstat får nogle spændene opgaver. Og så håber jeg sådan set, at alle i verden er glade, og at Aarhus fortsat vækster, som byen gør i dag.

Blå bog: Michael Harders
  • Michael Harders er 28 år gammel
  • Han er født og opvokset i Aarhus, men bor i dag i Silkeborg sammen med Kathrine Gosvig Kelså, som han mødte - og blev gift med - i DR-programmet Gift ved første blik.
  • Sammen med Kathrine driver Michael bloggen michaelogkathrine.dk.
  • Han arbejder med kommunikation ved M2Film (et filmproduktionsselskab) i Filmbyen i Aarhus.

Michael fra Gift ved Første Blik: - Vi havde ikke fundet sammen, hvis vi havde mødt hinanden i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce