Modstand mod udvidelse af Tangkrogen vokser eksplosivt

Kommunens planer om at udvide Tangkrogen og Marselisborg Lystbådehavn møder protest. Foto: Axel Schütt

Modstand mod udvidelse af Tangkrogen vokser eksplosivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På få dage er 5.300 underskrifter mod en udvidelse af Tangkrogen tikket ind. Overvældende opbakning, siger protestgruppen bag.

AARHUS: Siden tirsdag aften er det væltet ind med underskrifter mod kommunens plan om at udvide området omkring Tangkrogen.

Planen er, at Tangkrogen skal være næsten dobbelt så stor og give bedre plads og mulighed for store begivenheder, leg, sport og ophold i en egentlig strandpark. Det skal ske ved blandt andet at inddrage 400 meter kyststrækning.

Men det er langt fra alle, der har taget lige positivt imod planerne, som Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard (S) tidligere præsenterede.

- Det ene er den strækning, der forsvinder, det andet er de 61 millioner kroner, som Aarhus Kommune vil bruge på at hælde jord i bugten, siger Martin Klode, der sammen med en række frivillige har startet underskriftindsamlingen "Beskyt Aarhusbugten Nu".

Sådan ser den skitserede planer ud

Siden tirsdag har 5.300 personer skrevet under på, at "Aarhus' smukkeste bynære kyststrækning" ikke skal fyldes med jord. Facebooksiden Beskyt Aarhusbugten Nu har allerede 2.500 følgere og hjemmesiden Beskytaarhusbugten.nu, som også blev bygget færdig tirsdag, har allerede haft 32.000 besøgende.

- Det er helt overvældende. Vi må virkelig have ramt noget, som rører folk dybt, siger Martin Klode, der til dagligt arbejder med digitalmarkedsføring.

Senere fredag bringer vi et større interview med Martin Klode om protesten mod udvidelsen.

Det er denne 400 meter lange kyststrækning ved Strandvejen, der skal inddrages i kommunens planer om en udvidelse af Tangkrogen. Foto: beskytaarhusbugten.nu

Modstand mod udvidelse af Tangkrogen vokser eksplosivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce