Mødelokalernes svar på Airbnb er kommet til byen

Hvadenten man vil bruge det mobile Tiny Office eller styrehuset på Bådcaféen som mødelokale, så kan man leje det på Gaest.com, der er mødelokalernes svar på Airbnb. Foto: Tiny Office/Kim Haugaard

Mødelokalernes svar på Airbnb er kommet til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad enten man vil bruge plantecaféen som mødelokale, Musikhusets Lille Sal eller styrehuset på Bådcaféen, så kan leje det på Gaest.com, der er mødelokalernes svar på Airbnb.

Deleøkonomi.

Et begreb, der efterhånden florerer i mange kredse. Delebiler, delelejligheder og intet mindre end deleflytteklasser. Og nu er også mødelokaler blevet delevenlige.

Gaest.com hedder siden, der er mødelokalernes svar på Airbnb. Siden trækker deleøkonomien ind i erhvervslivet med alt fra store hoteller til mindre udbydere - og det gælder også i Aarhus.

Her kan man leje Lille Sal i Musikhuset eller det kreative planteværksted- og butik Plukk ved Godsbanen. Hvis man har brug for et lidt mindre lokale, kan man leje Tiny Office, der er et mobilt mødelokale på hjul, eller styrehuset hos Bådcaféen på Marselisborg Havn.

Der er mange muligheder, hvis bare man har lommen fuld af guld. Tiny Office kan man leje i en time for den nette sum af 250 kroner. Musikhusets Lille Sal koster derimod 5.500 kroner per time, mens Bådcaféens styrehus koster 1.000 kroner per time.

Tiny Office er et mobilt mødelokale på hjul, der kan lejes for 250 kroner per time på Gaest.com. Foto: Tiny Office/Tobias Nicolai
Tiny Office er et mobilt mødelokale på hjul, der kan lejes for 250 kroner per time på Gaest.com. Foto: Tiny Office/Tobias Nicolai

Nyt samarbejde

Hotellerne er en ny spiller, der er hoppet med om bord. Radisson og Gaest har netop indgået et samarbejde.

- Vi tror på en fremtid, hvor on-demand og fleksible bookingmuligheder på timebasis bliver stort, og aftalen er blot et tegn på, at Radisson vil være med helt i front, siger Anders Mogensen, der er co-founder af Gaest.com.

Mødelokalet hos Radisson Blu i Aarhus koster 625 kroner, og Anders Mogensen er glad for det nye samarbejde.

- Radisson Blu og Park Inn By Radisson Blu er en stor og meget erfaren aktør, når det kommer til facilitering af møder, konferencer og andre arrangementer. Og de tilbyder nogle rigtig gode og lækre rammer, som vi er superglade for, at vores kunder nu kan booke via Gaest.com, siger Anders Mogensen.

Utraditionelle rammer på timebasis

Uanset om man er til store eller små mødelokaler, så er Anders Mogensen ikke i tvivl om, at konceptet vil ændre mødekulturen i Danmark.

- Først og fremmest er det let at finde nogle utraditionelle rammer, hvor alle forhold er kvalitetstjekket, og dertil er det en fordel, at man kan leje lokalerne på timebasis, så man ikke behøver binde sig for hele og halve dage, men blot kan nøjes med et par timer, siger Anders Mogensen.

Samtidig er det smart for de steder, der har tomme lokaler stående nogle dage om ugen, påpeger Anders Mogensen.

- De vil med større sandsynlighed kunne vende døde perioder til aktiv udlejning i stedet, siger han.

Gaest.com gik i luften i januar 2017 med godt 400 forskellige mødelocations i hele landet.

Mødelokalernes svar på Airbnb er kommet til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce