Netto sælger ture til rummet

I uge 12 kan du i Netto købe en tur ud i rummet med et såkaldt rocketship, hvor man som co-pilot får et par minutter i 60 kilometers højde. Foto: Oplevelsesgaver.dk

Netto sælger ture til rummet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Discountkæden Netto fylder 30 år og tilbyder i den anledning sine kunder en tur ud i rummet. Pris: 529.995 kroner.

Rugbrød, mælk, tandpasta og en tur ud i rummet.

Sådan kan indkøbssedlen se ud for discountkæden Nettos kunder i næste uge. Hvis man altså vel og mærke har 530.000 kroner at impulskøbe for.

Netto fylder nemlig 30 år, og kæden har i den anledning bestemt sig for at satse på rumturisme. Produktet, der er alt andet end discount, er et gavekort til en tur med et såkaldt »rocketship«, hvor køberen kan trække i en co-pilot dragt og rejse ud, hvor de færreste har været.

Takeoff sker fra et spacecenter i Phoenix, USA, hvor køberen inden turen skal gennemgå både helbredstjek og intensiv astronauttræning, inden de første flyvninger efter planen skal finde sted i 2012.

På selve turen vil man mærke vægtløsheden tydeligt, indtil man i 20 kilometers højde vil opleve, at himlen begynder at blive mørk. Helt oppe ved målet i cirka 60 kilometers højde vil man kunne fornemme og se det uendelige, kulsorte rum og under sig jordens buede kurve.

Efter et par minutter går rejsen igen mod Jorden, hvor der på turen tilbage er panoramaudsigt over blandt andet Stillehavet og Grand Canyon.

Turen ud i rummet er én ud af i alt 12 oplevelser, Netto sætter på hylderne i forbindelse med jubilæet i uge 12.

Netto sælger ture til rummet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce