Ny forvaltningschef for Plan og Miljø

Luise Pape Rydahl bliver forvaltningschef i den nye afdeling Plan og Miljø i Aarhus Kommunes magistratsdeling for Teknik og Miljø. Pressefoto

Ny forvaltningschef for Plan og Miljø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den konstituerede chef for Plan og Miljø veksler konstitueringen til en fast ansættelse.

AARHUS: Magistraten i Aarhus Kommune har på sit møde mandag valgt at ansætte Luise Pape Rydahl som forvaltningschef for Plan og Miljø.

Dermed fulgte Magistraten en indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg om at ansætte Luise Pape Rydahl som forvaltningschef for den nye afdeling i Teknik og Miljø, kaldet Plan og Miljø.

Luise Pape Rydahl er uddannet cand. scient. pol. og var fagchef for Teknik og Miljø i Skanderborg Kommune i 2012-16, hvorfra hun kom til Aarhus Kommune. Hun har tidligere været kontorchef i Miljøministeriet, bl.a. med ansvar for miljøgodkendelsen af store virksomheder i Østjylland.

Siden marts i år, da Center for Miljø og Energi blev lagt sammen med Center for Byudvikling og Mobilitet, har Luise Pape Rydahl været konstitueret som forvaltningschef for Plan og Miljø.

Med sammenlægningen er myndighedsområder som budvikling, mobilitet, byggesagsbehandlingen og miljø samlet i samme forvaltning.

- Jeg er glad for, at Luise Pape Rydahl vil fortsætte i stillingen, og at Magistraten nu har givet hende et stærkt mandat til at videreføre arbejdet med et styrket Teknik og Miljø. Både jeg og den øvrige magistrat har stor tillid til, at Luise Pape Rydahl kommer til at virkeliggøre de ambitioner og forventninger, vi har til både Plan og Miljø og til hele Teknik og Miljø, og bruge den erfaring hun har med at balancere de faglige og politiske hensyn i forhold til byrådet, siger teknisk rådmand Bünyamin Simsek (V), der er formand for ansættelsesudvalget.

Direktør i Teknik og Miljø, Henrik Seiding, har også siddet i ansættelsesudvalget, og han glæder sig til at kunne fortsætte samarbejdet med Luise Pape Rydahl.

- Der var 19 ansøgere til stillingen, så Luise Pape Rydahl er udvalgt blandt et bredt felt af egnede kandidater. Jeg glæder mig virkelig til at fortsætte samarbejdet, og hun kan nu fortsætte sit arbejde med udviklingen af vores kerneområder indenfor blandt andet plan- og byggesager, siger Henrik Seiding.

Sammenlægningen af de to tidligere centre til én forvaltning skete i en organisationsændring, der kom i kølvandet af den såkaldte "skandalesag" i Teknik og Miljø. Den nye organisation skal styrke Teknik og Miljø i at virkeliggøre kommunens ambitioner og forventninger.

Ny forvaltningschef for Plan og Miljø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce