Ny hjemmeside skaffer husly til diskrete sexmøder

En ny portal formidler kontakt mellem folk, der mangler et sted til deres hemmelige affære, og på den anden folk der vil lægge lokaler til. Foto: Scanpix/Iris

Ny hjemmeside skaffer husly til diskrete sexmøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Diskretudlejning.dk hedder siden, der formidler kontakt mellem på den ene side folk, der mangler et sted til deres hemmelige affære, og på den anden folk der vil lægge lokaler til.

INDLAND: Hvor går man lige hen, hvis og når man skal finde et sted til en hemmelig sex-aftale? Bruger man bilen, skoven eller måske stranden? Cykelkælderen, et hotel eller måske endda ens egen seng? Mulighederne er mange, men måske også både besværlige og risikofyldte, når det nu engang skal være hemmeligt.

Det vil to mænd fra Sjælland lave om på, og de har derfor startet hjemmesiden Diskretudlejning.dk, hvor kærlighedsrede-søgere enten kan annoncere efter et sted eller selv finde det helt rigtige sted til deres udskejelser. På hjemmesiden kan folk, der har et værelse, et loft eller måske en længe i overskud nemlig også slå annoncer op og på den måde tjene en ekstra skilling.

- Det behøver ikke nødvendigvis dreje sig om sex, men kan også være for eksempel en hemmelig jobsamtale eller et forretningsmøde, som ingen må kende til. Vi kunne se på blandt andet sociale sites, at der var et behov for sådanne steder, men at der ikke fandtes en side for både dem, der søger, og dem, der udlejer. Sådan fik vi ideen, forklarer Tommy Pedersen, den ene af de to stiftere.

Hvad har I gjort jer af etiske overvejelser omkring hjemmesiden?

- For det første har vi undersøgt, om der er noget ulovligt i det, vi gør. Det har et advokatfirma undersøgt for os og har lavet en skrivelse, der siger, at det er der ikke. Vi har også talt om det moralske aspekt, og vi har da selv en personlig holdning til for eksempel utroskab, men den holder vi helt uden for det her. Vi vil ikke blande os i, hvad der foregår bag de lukkede døre - det er lidt som på et hotel, hvor man heller ikke blander sig i, hvad der foregår på værelserne. Og vi vil sørge for, at vores målgruppe forbliver fuldt anonym og kan praktisere dets adfærd i dybeste diskretion. På samme måde gælder det, at udlejerne skal kunne tjene penge, uden samtidig at blive stillet offentligt til skue.

 Er I ikke med til at gøre det lettere at være utro eller måske endda udføre kriminelle handlinger?

- De briller kan man da godt tage på, men igen vil vi ikke blande os, så længe annoncørerne overholder vores retningslinjer. Gør de ikke det, hvis annoncen for eksempel indeholder pornografisk materiale, bliver de slettet. Vi scanner på samme måde hver eneste annonce for eventuelle ulovligheder, som vi selvfølgelig heller ikke accepterer, siger Tommy Pedersen.

Det er lidt som på et hotel, hvor man heller ikke blander sig i, hvad der foregår på værelserne.
Tommy Pedersen

Foreløbig for sjov

Diskretudlejning.dk er et gratis site for begge typer af annoncører, og det efterlader spørgsmålet, hvad Tommy Pedersen og hans anonyme makker får ud af det.

- Lige nu er det bare sjovt at skabe noget, som folk vil bruge, men på lidt længere sigt kunne det da være sjovt at tjene lidt på det. Det er ikke noget, vi skal leve af, men det skal i hvert fald kunne løbe rundt af sig selv. Vi har ikke lagt os fast på noget endnu, men det kunne være noget med, at de annoncører, der tjener penge på det her, også er med til at betale for driften af sitet, siger Tommy Pedersen.

- Det er selvfølgelig en niche-målgruppe, vi har, men jeg tror nu alligevel, det kan gå hen og blive ret stort.

Sitet gik i luften i november, og har i skrivende stund 28 annoncer på landsplan, heraf fire i Aarhus.

Tommy Pedersens forretningspartner ønsker at være anonym.

Ny hjemmeside skaffer husly til diskrete sexmøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce