Ny trend: Havfruer boltrer sig i århusianske svømmehaller

42 havfruer i alle aldre og af begge køn var trukket i havfruesvømningens monofinne, der giver følelsen af at svømme som en fisk, i Badeanstalten Spanien i pinsen. Nu kan du hver uge gå til havfruesvømning i Højbjerg i Lyseng. PR-Foto

Ny trend: Havfruer boltrer sig i århusianske svømmehaller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svøm som en fisk. Havfruesvømning er fast på programmet i Lyseng Svømmebad. I pinsen sprang 42 havfruer med haler og hårpynt så ud i Badeanstalten Spaniens vand.

Havfruesvømmeworkshop - træk halen op om kroppen og svøm som en fisk.

En ny trend er nået til Aarhus. Og efter sommerferien er havfruesvømning en fast betsandel af programmet i Lyseng Svømmebad i Højbjerg.

42 havfruer i alle aldre kastede sig i Pinsen ud i Badeanstalten Spaniens vand til den første havfrueworkshop i Aarhus. Havfruerne fremstillede deres egen havfruehårpynt og blev sminket op, hvorefter der blev svømmet havfruesvømning til den store guldmedalje.

Havfruesvømning er en trend, der spreder sig med lynets hast over hele kloden. Verdens første havfrueskole åbnede i 2012. Danmarks havfrueskole - Mermaid Tail For You - havde sin første havfruesvømmeworkshop i Gentofte i november 2015.

Siden er der oprettet fortløbende hold med Mermaid Fitness, Mermaid Performance og børnehavfruesvømning - samt holdt en stribe åbne workshops, fødselsdage og polterabends i København. Nu er trenden kommet til Aarhus.

Hver tirsdag i Lyseng Svømmebad i Højbjerg er der efter sommerferien havfruesvømning.

Træk fiskehalen på

Sådan får du friheden til at svømme som en havfrue: Svømmeren trækker en spandex-hale op om livet. Den ender i en monofinne, som man stikker fødderne i og som giver en god fart. Svømmeren får - efter sigende - en skøn vandføling af at svømme som en fisk, og det skulle ikke være så svært, som man måske skulle tro.

Havfolk i alle aldre - og køn - kan få en hale.

På workshops og kurser undervises i effektive haleslag, specielt tilrettede havfruesvømmetag, havfruetricks og -figurer, havfruesynkronsvømning, havfruedyk, boblekys og havfruelege.

Bag havfruesvømningen står blandt andre svømmelæreren Ditte Berdiin Rosenkrantz-Theil.

Ny trend: Havfruer boltrer sig i århusianske svømmehaller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce