Nye boller på suppen giver Moesgård-restaurant succes

Skovmøllen får flotte karakterer af gæsterne. Den drives af Anders H. Udengaard på billedet og Rune Aabye. Foto: Axel Schütt


Nye boller på suppen giver Moesgård-restaurant succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant Skovmøllen er en overraskende topscorer blandt de østjyske restauranter i januar.

Restaurant Skovmøllen har fået de bedste gæsteanmeldelser i Østjylland i januar, og det skyldes blandt andet nye ambitioner hos restaurantchefen Rune Aaby.

Der er sket ting og sager i de seneste måneder på restauranten i skoven ved Moesgård Museum i Skåde.

Top 5 i januar
<ul><li>Top 5 i Østjylland i januar hos Dinnerbooking:</li><li>1. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg</li><li>2. Gastromé, Aarhus C</li><li>3. Hærværk, Aarhus C </li><li>4. Casablanca, Aarhus C</li><li>5. Nordisk Spisehus, Aarhus C</li></ul>

Manden bag restauranterne Unico ved golfbanen i Skåde og Skovmøllen, Rune Aaby, er tiltrådt som restaurantchef på Skovmøllen, ogdet har blandt andet betydet et fornyet fokus på serviceniveauet og retterne.

Restauranten er i den grad faldet i gæsternes smag i januar. Med en samlet score på 5,51 point ud af 6 har Skovmøllen fået de bedste gæsteanmeldelser hele måneden i Østjylland.

Det viser nye tal fra bookingsitet DinnerBooking.com.

For hele Vestdanmark (Jylland og Fyn) er restauranten på andenpladsen.

Da Rune Aaby tiltrådte som restaurantchef i december, havde han en klar målsætning om at forbedre restauranten:

»Restaurant Unico har gjort det godt med gæsteanmeldelser i 2014, og nu syntes jeg, der skulle ske noget på Skovmøllen for at hæve niveauet. Målsætningen er, at begge restauranter rammer top 5 i gæsteanmeldelser, siger han.

Han giver også medarbejderne æren for de gode anmeldelser.

»Vi har et godt team i restauranten lige nu, og de to unge køkkenchefer på Skovmøllen, Anders Fangel og Jacob Sørensen - der også har været med til at udvikle det nye koncept - har gjort det virkelig godt,« siger han.

Gæsternes mening

I januar har gæsterne blandt andet skrevet følgende om Skovmøllen:

»Det var en meget stor og dejlig oplevelse. Min mand og jeg fik et stjerneskud, aldrig har vi fået noget så friskt og veltillavet. Perfekt, nærværende betjening i hyggelige lokaler.«

Og:

»Super lækre retter og flot tilpasset vinmenu. Top betjening med perfekt kombination af professionalisme, sødme og »nede på jorden«, uanset hvem der betjente os. Vi kommer snart igen.«

Nye boller på suppen giver Moesgård-restaurant succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce