Nye problemer for Issehoved: Aflyser alle afgange i næste uge

Issehoved er endnu en gang ramt af problemer. Foto: Axel Schütt

Nye problemer for Issehoved: Aflyser alle afgange i næste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ene motor satte ud, mens færgen var på vej fra Samsø til Aarhus.

AARHUS: Det vil bare ingen ende tage. Færgen Issehoved, der sejler mellem Aarhus og Samsø er endnu en gang ramt af problemer.

Søndag morgen gik den ene motor på færgen i stykker, da færgen var på vej til Aarhus. Færgen derfor søndag forsinket, og ankomst er først omkring klokken 14.15. Færgeoverfarter de kommende dage er desuden aflyst.

- Det betyder, at vi hvert fald ikke sejler den kommende uge. Måske længere, siger Hans Froholdt, der er ansvarlig for færgen Issehoved. Han kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget nærmere om, hvad der er sket med motoren.

Passagerer, der har booket billet til næste uge, kan få deres penge retur, og skal i stedet tage kontakt til Samsø Rederi for at få plads på færgen mellem Hou og Sælvig.

Samsø Festival sluttede lørdag, så der er måske en enkelt festivalgæst eller to, der skulle have været med Issehoved hjem i dag, søndag.

De passagerer, der skulle fra Aarhus til Samsø eller omvendt med Issehoved i dag, henvises til Samsø Rederi, hvor man vil forsøge at skabe plads.

Hans Froholdt forsikrer, at der ikke er nogen ombord, der er kommet noget til.

- Der er ikke sket nogen ulykke, så der er ingen fare på færde. De passagerer, der er ombord på færgen nu, er ved godt mod, siger han.

En uheldig færge

Det er ikke første gang, Issehoved har motorproblemer. Da færgen i 2016 blev købt med henblik på at sejle mellem Aarhus og Samsø var den præget af motorproblemer i højsæsonen i juli, og det ødelagde økonomien og færgen blev sat til salg efter blot én sæson.

Issehoved blev købt af Faaborg Værft og lå oplagt i Faaborg, indtil Hans Froholdt købte Issehoved i begyndelsen af året og gav Issehoved et comeback med en sommerrute mellem Aarhus og Sælvig.

Men også Issehoveds første tur 29. juni blev en kort fornøjelse. Færgen nåede kun ud af Aarhus Havn, inden den måtte vende om med motorproblemer.

Og så sent som mandag 16. juli stødte færgen med et ordentligt brag ind i Honnørkajen i Aarhus Havn. Her måtte festivalgæster køres til Hou og sejles over med færge.

Nye problemer for Issehoved: Aflyser alle afgange i næste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce