Nyt midtpunkt indvies i Skødstrup

Skødstrup vokser kraftigt i disse år, og får nu en ny hal og multihal. Privatfoto

Nyt midtpunkt indvies i Skødstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skødstrup kan 14. september indvie sit nye sports- og kulturcenter »Midtpunktet«.

Kombinationen af stædighed, snedighed, hårdt arbejde og vel også en god portion held er årsagen til at Skødstrup fredag 14. september kan indvie sit nye sports- og kulturcenter »Midtpunktet«.

De første tanker om en sportshal opstod i 2004, hvor fællesrådet drøftede muligheden med byrådsmedlemmerne Gert Bjerregaard (V) og Ango Winther (S).

Siden startede en lokal indsamling, og der blev arrangeret fester for at samle penge ind. I 2007 tog planerne form, da man i samarbejde med kommunen lavede et mageskifte med jord, så den nye hal kunne opføres op ad Skødstrup Skole. I en sen nattetime i budgetforhandlingerne pressede Venstre igennem, at overskuddet ved mageskiftet skulle anvendes til sportsformål i Skødstrup.

Heldet bestod derefter i, at jorden, der blev mageskiftet til boliger øst for banen, blev solgt inden grundpriserne faldt, så Skødstrup fik hele 25 mio. kr. til at opføre en sportshal og to en halv boldbane for.

»Vi gjorde det, at vi lod Fonden Skødstrup Idræts- og Kulturcenter momsregistrere, fordi vi så fik momsen med fra kommunen, som bagefter kunne trække den fra. Og da vi selv kunne lægge momsen ovenpå regningerne til håndværkerne kunne vi reelt bygge for 30 mio. kr.« fortæller Jes Retbøll, der er direktør for Fonden Skødstrup Idræts- og Kulturcenter og tidligere formand for fællesrådet gennem 15 år.

Nyt midtpunkt indvies i Skødstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce