Nyt pendlerinitiativ tilgodeser kunderne

Hvis toget ikke kører med en punktlighed på 97 procent, smider Arriva nu en fribillet i puljen til deres Pendler-Plus-kunder. PR-foto

Nyt pendlerinitiativ tilgodeser kunderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis Arriva ikke kører med en punktlighed på 97 procent, er der nu kompensation til PenderPlus-kunderne.

AARHUS: Hver dag transporterer Arriva tusindvis af pendlere ind og ud af Aarhus på jernbaneren til og fra Aarhus-Silkeborg-Herning og Aarhus-Langaa-Viborg. Pendlerne på de strækninger kan fremover få glæde af Arrivas nye koncept, PendlerPlus, som skal give de faste kunder et plaster på såret, hvis toget ikke kører til tiden.

Det er gratis at tilmelde sig PendlerPlus, og kompensationen, som er en fribillet, sker herefter helt automatisk til de berørte kunder, hvis toget ikke kører med en punktlighed på 97 procent.

PendlerPlus-konceptet gælder for kunder, der rejser på Pendlerkort købt i Arrivas Tog app, Rejsekort Pendlerkort, Pendler Kombi samt Ungdomskort.

- Igennem mange år har vi kørt med en høj punktlighed, men vi også klar over, at det ikke altid er muligt at køre med en 100 procent rettighed. Der kan opstå nogle vejrmæssige forhold, vi ikke selv er herre over, eller vi kan få signal- eller materielproblemer, som gør, at vores tog ikke kører rettidigt. Vi ved, hvor frustrerende det er for vores pendlere, når toget ikke kører, som det skal, og det vil vi gerne stå på mål for. Derfor giver vi nu alle vores PendlerPlus-kunder et løfte om, at hvis vores tog ikke kører med en punktlighed på 97 procent, så tilbydes de en kompensation på den strækning, de rejser på, lyder det fra Kenneth Korsgaard, Salgs- & Marketingchef i Arriva, i en pressemeddelelse.

Faste fribilletter

PendlerPlus-kunder får derudover en række andre fordele og tilbud, for eksempel gratis kaffe på alle Arrivas betjente billetsalg, en gratis billet ved tilmelding til PendlerPlus, en fribillet hver måned samt prøveabonnementer til Viaplay og Mofibo.

PendlerPlus Fribilletter kan benyttes i alle Arrivas tog og udstedes efter følgende retningslinjer: Passageren får to fribilletter, hvis punktligheden ligger under 95,99 procent og én fribillet, hvis punktligheden ligger mellem 96-96,99 procent på den strækning, man som pendler rejser på. Kompensationen opgøres månedligt og overføres automatisk til kundens PendlerPlus-konto.

Derudover får alle PendlerPlus-kunder, der har et gyldigt Pendler- eller Ungdomskort, hver måned én fribillet til pendlerstrækningen.

Nyt pendlerinitiativ tilgodeser kunderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce