Øl, rom og is med kaffesmag: Kom med til kaffefestival på Bispetorv

Igen i år kan århusianerne tage til kaffefestival på Bispetorv i Aarhus. Foto: Kaffe & Sensorik

Øl, rom og is med kaffesmag: Kom med til kaffefestival på Bispetorv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kaffefestivalen "Kaffe & Sensorik" lægger igen i år vejen forbi Aarhus. Her kan århusianerne nyde en god kop kaffe, men også deltage i workshops og få inspiration - og så er der mulighed for at smage anderledes produkter med kaffe, som kafferom og kaffeøl.

AARHUS: De fleste århusianere er vilde med kaffe, og kan snildt drikke flere kopper i løbet af en dag. Men hvordan laver man den perfekte kop kaffe? Hvad er den rette temperatur på det kogte vand? Og hvilket potentiale er der egentligt i kaffe?

Det vil Samuel Rose Afolab gerne lære århusianerne, og han tog allerede fat på projektet sidste år med kaffefestivalen "Kaffe & Sensorik", der var så stor en succes, at den gentages igen i år.

- Selvom vi har adgang til ret fantastiske kaffeoplevelser på kaffebarer, vil vi gerne udfordre danskerne til at se lidt mere af kaffens potentiale, og det har de i hvert fald muligheden for at opleve, når vi igen i år inviterer til kaffefestival, siger han.

Og det er en dag i kaffebønnernes verden, fortæller han. Århusianerne kan blandt andet dyste mod årets danske baristamester, deltage i en workshop, lære at lave lækre kaffecocktails eller teste sig selv i blindsmagning - og så er der mulighed for at smage på blandt andet is, rom og øl med smag fra kaffebønner.

- Der er både plads til dem, der er nørdede omkring alt fra bønner, til ristning og brygning, og som er ivrige efter at lære nye teknikker fra de bedste i branchen, og så dem, der bare er nysgerrige og måske godt kunne tænke sig at smage en prisvindende kafferom eller lære, hvordan man kan bruge kaffen i køkkenet, siger Samuel Rose Afolab.

Kaffefestivalen finder sted på Bispetorv lørdag 27. juli fra klokken 13 til 19 og der er gratis adgang.

Det praktiske
  • Kaffefestivallen er gratis og finder sted 27. juli på Bispetorvet fra klokken 13.00-19.00.
  • Det fulde program kan findes på facebook under begivenheden "Kaffe & Sensorik - Aarhus".
  • De deltagende virksomheder er: Moccamaster Nordic, Arla Unika, SCA, Prolog Coffee Bar, La Cabra, Grums, Flying Couch Brewing, Skotlander Rum, Nordhavn Coffee Roasters, Kaffe Bueno, April Coffee, Østerberg Ice Cream, Spinchy, Gastrogear, Impact Roasters, Michters Whiskey, El Patron Tacos, Aarhus Universitet - Department of Food Science, Espresso Specialisten.

Øl, rom og is med kaffesmag: Kom med til kaffefestival på Bispetorv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce